Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupkas4t353

ZNIECHECAM DO SIEBIE CHLOPAKA - JESTEM NIENORMALNA.. NIE UMIEM INACZEJ!

Polecane posty

Gość pupkas4t353

Jestem jakaś dziwna, ni e potrafie zerwać z chłopakiem. Nie wiem co do niego czuje, ale 'dusze' sie w tym zwiazku:( . Zawsze jak chce z nim zerwać to on jakby to przeczuwał i mnie mocno przytula i mowi "mam nadzieje ze mnie tak szybko nie zostawisz" i mowi, ze kocha itd.. i nie umiem z nim zerwac, od razu plakac mi sie chce jak tak mowi. I w zwiazku z tym, ze nie umiem z nim zerwac, rzadko teraz się z nim widuje, jestem chamska i wredna i chce zeby to on zerwał ze mną. Wiem, że głupio robie :( dziewczyny co mam zrobić?? Głupota to co robie prawda? Nigdy nie miałam takie j sytuacji.

Gość pupkas4ydhdh
nie zartuj sobie:o:o... moze ty zrywasz przez telefon , ale ja nie, przez kogos też nie ... więc daruj sobie

Gość hdfhdhdffrf

Gość hdfhdhdffrf
dziewczyny , żadna nie miała takiego problemu?:(

Gość Yach
pierdź i dłub przy nim w nosie

Gość pupkas3522
nien o bez przesady, ale chyba juz jestem na dobrej drodze:( bo dzisiaj malo pisze do mnie ..

Gość karolina_3264
ja tez tak miałam, on mnie strasznie kochał i tez nie umiałam z nim zerwac znalazłam byle pretekst, jakiś jego mały błąd i powiedziałam koniec było trudno bo byłam z nim 2 lata a ty ile z nim jestes?

Gość pupkas45354
ja narazie krótko z 2-3miesiące. I nie wiem czy coś do niego czuje wogóle.. i chce to szybko skonczyc zeby bardzo nie cierpial, ale on jest bardzo wrazliwy i wiem , ze pewnie bedzie płakał :o:o opowiesz swoją historie? Długo z nim byłaś, napewno wcześniej go kchałaś?

Gość pupkas34243242
??

Gość karolina_3264
tak wcześniej nie wyobrażałam sobie bez niego życia planowaliśmy wspólną przyszłość dzieci itp ja wiem o tym ze on mnie bardzo kochał i zdaje sobie z tego sprawę ze bardzo go zraniłam do dziasij ma smutne opisy na gg, myślę o nim codziennie no bo jak mozna zapomniec przecież to w koncu 2 lata razem a może i wiecej. napewno gdybym mu napisała przyjedz do mnie to by przyjechał natychmiast. Ale po 2 latach czegos mi brakowała, słuchajac opowiadan kolezanek o swoich chłopakach widziałam ze są tacy szczęśliwi a tego czegoś w moim związku nie było... i przyszło mi sie zastanawiac czy to aby ten, czy ja go tak mocno kocham. Zrozumiałam ze to nie była miłość tylko przyzwyczajenie i robiłam wszystko żeby znalesc jakis mały haczyk na niego żeby mieć pretekst do zerwania i znalazłam po długim czasie ale znalazłam, on mnie prosił żebym wróciła ze się zmieni dla mnie ale ja mu wtedy otwarcie powiedziałam ze moje uczucie do niego wygasło... i do tej pory nie utrzymujemy kontaktu a mineło juz chyba z miesiace Twoja sytuacja jest troche inna, łatwiejsza bo w koncu to tylko 3 miesiace wiec nie zastanawiaj się tylko powiedz mu to otwarcie, ze juz nic do niego nie czujesz, nie zwlekaj bo z dnia na dzień sytuacja będzie trudniejsza po jakimś czasie zapomnij, bądź twarda !!! powodzenia

Gość karolina_3264
Twoje słowa : " I nie wiem czy coś do niego czuje wogóle..." to może zróbcie sobie przerwę nie zrywaj z nim tylko taka przerwę na kilka tyg lub miesięcy a wtedy może zrozumiesz ze go jednak kochasz... taki czss na przemyślenia

Gość pupkas342432
to juz chyba koniec... ne widzielismy sie pare dni , a dziisiaj mi napisal ze robie go wchuja bo zobaczylam sie z kolega na 10minut i ze jedzie nad morze na 2 tygodnie i we wrzesniu sie wyprowadza... jak go nie widze pare dni to tesknie, ale tak to nie.. moze to juz trez tylko przyzwyczajenie..? t o chyba bedzie koniec.. :(

Gość treyyeyerye