Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemutakjest...

FACECI!!!

Polecane posty

Gość czemutakjest...

dlaczego niektórzy faceci tak rzadko mowia ,,kocham cie'' swoim kobietom

Bo myślą, ze jak powiedzą raz to kobieta zapamięta i wystarczy :P Poinformują ją dopiero jak sytuacja się zmieni i się odkochają :P

bo kobiety musza byc stale zapewniane o uczuciu. my dla was pierzemy, sprzatamy, gotujemy, wychowujemy dzieci.. to tak ciezko i dla nas zrobic tych pare rzeczy ? :o

Ja widzisz nie chcę, żeby ktoś mówił mi, że mnie kocha, bo mu sprzątam, piorę i gotuję. Nie powinien kochać mnie za coś :)

Gość malujepaznokcieeee
no a jak facet powie ze kocha to kobieta od razu lepiej sie czuje ;)

natka, ale ja nie o tym mowie.. kobieta i mezczyzna się różnią. co ma do tego stricte milosc? zakladajac, ze jest.. to chyba mezczyzna powinien zrozumiec potrzeby kobiety i je zaspokajać.

No to fakt, ale nie ma nic piękniejszego niż miłość bezwarunkowa ;)

Husky, powinni je zaspokajać oboje nawzajem a nie tylko jedna strona, bo to jest egoistyczne.

Gość wkurzona położna
po co mają ciągle to samo klepac? świętemu by się znudziło, a co dopiero kobiecie! lepiej niech okażą to co czują - z korzyścią obopólną będzie!

no to o tym wlasnie mowie. skoro kobieta sie stara zaspokajac potrzeby mezczyzny i te potrzeby akceptuje... to i fatzet powinien zrozumiec, ze kobieta potrzebuje byc stale zapewniana o milosci, moze nie tyle co zrozumiec, ale przyjac, ze tak jest, ma to robić i koniec. a nie, ze milosc bezwarunkowa, kochamy się, ale generalnie mamy w dupie.. bo przeciez kochamy się nie za tzos, a mimo wszystko :o

No co ty :o bezwarunkowa i mamy się w dupie? :o Boże, jak się naprawdę kocha drugą osobę, to wszystko się dla niej zrobi. A jak facet szanuje ciebie i (jak to nazwałyście) twoje potrzeby to będzie cię zapewniał o uczuciu, bo wie jakie to ważne. Przynajmniej ja tak miałam ;)

no i git, bo się zgadzamy :D ale jak widać nie wszyscy fatzeci to rozumieją