Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana w innym

kocham jednego wyszlam za drugiego

Polecane posty

Gość zakochana w innym

moze i napiszecie ze jestem dziwna wyzwiecie mnie itp ale chyba popelnilam najwiekszy blad w swoim zyciu :( jestem zalamana ... spotkalam faceta ktory moglby byc kims dla kogo zrobilabym wszystko :( przed slubem spotykalismy sie tylko na stopie kolezenskiej teraz kiedy wyszlam za maz za innego strasznie mnie do niego ciagnie widze go z inna kobieta wiem ze nie moge mu tego zabronic bo on ma prawo do szczescia ale poprostu mam ochote powiedziec mu ze go kocham chcialabym sie od niego przytulic z mezem nie uklada mi sie dobrze zle mnie traktuje nie wiem czy wogle mnie kocha :( juz chyba mi nie zalezy wiem ze kocham tatego i jest mi z tym zle co zrobic

Gość sodowawoda
skoro maz cie zle tratuje to go zostaw- slub to nie wyrok

Gość wkurzona położna
rozwiedź się z mężem i...siup do Niego. po co sie unieszczęśliwiac na siłe?????

Gość zakochana w innym
najgorsze jest to ze wiem ze tamten traktowal by mnie jak ksiezniczke wiem ze mu sie podobam itp zrobilam najwiekszy blad w swoim zyciu mam mega doła POMOCY !!!!! nawet nie iwem jak poradzic sobie z mezem debilem gdyby bylo miedzy nami dobrze to moze i bym zapomniala o tamtym w koncu jestesmy malzenstwem ale maz to totalny pacan ;/ co ja zrobilam idiotka ze mnie :(

Gość zakochana wi nnym
tamten tez jest w zwiazku co prawda nie malzenskim ;/ ale jednak w zwiazku

Gość adddaa
Sprobuj ratować to małżeństwo a nie zaraz rozwód!!! Chyba były jakieś powody dla których wyszłaś za niego?? Każdy kogo nie poznasz bliżej wydaje się super interesujący... Zastawnów się żebyś nie wpadła z deszczu pod rynne...

Gość Franek z Janek
kolejna głupia baba co najpierw robi, potem myśli,

Gość zakochana w innym
z moim mężem nie spałam przed ślubem, niestety okazało się, że mnie nie zaspokaja, ma naprawdę małego...a tamten miał pałę po prostu i tak mnie dymał, że aż wióry leciały, co mam robić?

Gość Napisz o tym do
Bravo Girl

Gość yoox
zostaw męża i wróć do tamtego , poki nie masz dziecka

Gość adddaa
A mnie się wydaje że to jest zwyczajna tęsknota do osoby która próbuje Cie uwodzić i Ty sobie wyobrażasz jaki byłby cudowny... Proszę Cię!!! Przecież ten facet ma kogoś, może wogóle jemu na Tobie nie zależy, a Ty się tu użalasz na kafe jak bardzo go kochasz!!! Zachowujesz się jak gowniara! Spróbuj uratować swój związek, odświeżyć go! Piszesz że nie wiesz czy facet Cie kocha... Nic nie działa lepiej niż rozmowa, daj coś z siebie a nie bujaj w obłokach!

Gość Malgośka mówia mi...
zawsze fajniej jest tam ,gdzie nas nie ma:D

Gość yoox
nie ratuj związku , jeśli mówisz że jest beznadziejnie tzn że tak właśnie jest.

Gość aquarius
Hahahahahaha, autorka tępa jak strzała a komentarze, poza jednym jeszcze gorsze. Ehhh te kobiety, żenią się, aby wrzucić fotki na nk, a potem im Ciężko bo muszą pracować, bo muszą, sprzątać, bo muszą gotować... ...a jak pojawia się królewicz to wariują i w sekundę się odkochują, i te komentarze... skoro mówisz że jest beznadziejnie, to znaczyh że jest HAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHA

Gość i wymyślają sobie i innym
Jeżeli z mężem jest ci zle to pomyśl o rozwodzie,ale nie popadaj od razu w desperacje na punkcie innego.

Gość i wymyślają sobie i innym
A jak już się rozstaniesz z mężem to wtedy dopiero bardziej na spokojnie pomyśl,czy z tamtym do siebie pasujecie.