Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marguerite85

Znajomości z czatów. Czy mogą się rozwinąć w coś więcej?

Polecane posty

Gość Marguerite85

Gość Yach
na przykład w dywan.

Gość odpowiem.......
znam dwie pary które poznały się na czacie jedna jest już 2 lata po ślubie a druga planuje ślub w tym roku więc jak widać taka znajomość może się rozwinąć w coś więcej z tym że czat bardzo się zmienił i na teraz to więcej ludzi tam siedzi szukających na szybki numerek bądź romans bez tzw zobowiązań jak takich którzy szukają na poważnie ...znaleźć takiego na czacie graniczy w tej chwili z cudem

Gość Bella Belluccii
odpowiem ma racje:) teraz ludzie traktują to płytko:) Kiedyś dyskusje były ciekawsze itp:) ja tez tak poznałam mojego Męża;)

zwykła znajomość z czatu zamieniła się u mnie w prawie 2,5 letni związek..niestety ze względu na odległość nie poszło..

Gość Marguerite85
Pytam, bo właśnie niedawno poznałam na czacie pewnego miłego pana ;) Na razie nie ma mowy o spotkaniu w "realu" ale kto wie , co będzie dalej. Jednak mam obawy przed takimi znajomościami, bo tak naprawdę przecież nie wiem kim jest ten facet i czy nie jest jakimś zboczeńcem czy nie daj Boże popiera PIS ;)

Gość Kafeterianka20
może się rozwinąć, mi się rozwijało ale już tyle uschło wszystko:( trudno sie mówi i żyje się dalej