Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeoradysd

Brak okresu, ciąża ?

Polecane posty

Gość proszeoradysd

Witam wszystkich. Otóż jak nie jeden chłopak, spotkałem się z problemem, dość istotnym, który może zmienić całe moje życie. Jako nowy użytkownik, mogę popełnić parę błędów, dlatego proszę o wyrozumiałość administratorów tego forum. Postaram się opisać mój problem. Trudno jest nazwać to 'kochaniem się' ale powiedzmy, próbowałem wejść w moją dziewczynę bez zabezpieczenia (Dotykałem jej moim penisem w jej części intymne). Do orgazmu oczywiście nie doszło. No i zaczyna się kolejny miesiąc. Spóźnia się jej okres już 2 dzień, dodam ze występuje jej nieregularnie. Aczkolwiek w ostatnim miesiącu był równo po 29 dniach. Jako niedoświadczony partner a zarazem kochanek, martwię się że będę tatusiem. Spanikowana kazała mi jechać po testy ciążowe, które robiła dwa dni pod rząd tj. 3 sierpnia (dzień w którym powinna dostać okresu) i dzień później. Niestety robiła je koło godziny 22. Były one negatywne. Dodam że cała ta chora sytuacja miała miejsce ok 2-3 tyg temu. Dziewczyna panikuje, nie ma okresu, mówi ze ma objawy, że chce jej się wieczorami wymiotować, jest dość wrażliwa. Może brak tego okresu wynika ze stresu? Nie wiem, nie potrafię sobie odpowiedzieć na to pytanie. Proszę bardzo o pomoc specjalistów, żeby zabrali głos w tym wątku. I powiedzieli co o tym wszystkim sądzą. Z góry bardzo dziękuje.

Gość sądzimy żebyście na przyszlość
uważali, ale że póki co skończy się na strachu zdecydowanie. Test najlepiej robić rano - to tak na przyszlośc

Gość proszeoradysd
Tak, wiem.. Zdaje sobie z tego sprawę że zachowaliśmy się zdecydowanie nieodpowiedzialnie. Czyli mogę spać spokojnie?