Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnaZkrainyCzarow

Mam 21 lat, interesuje mnie 30 latek... - prosze o opinie

Polecane posty

Gość CzarnaZkrainyCzarow

Witam serdecznie! Mam problem, ktorego nie potrafie zrozumiec i o ktorym mysle w kazdej chwili... Otoz poznalam fajnego faceta, ktory jest lekarzem w pobliskim szpitalu, ma 30 lat. mialam z nim do czynienia na stopie zawodowej (czesc, co slychac, jak praca?), jednak kiedys zaproponowal mi pomoc w nauce do egzaminow, spotkalam sie z nim wtedy 2 razy. i nagle slad po nim zaginol! Na jednym ze spotkan powiedzial ze ma dziewczyne jednak nie chcialo mi sie w to wierzyc, bo to wyszlo jakby chcial na sile sklamac, jak jakis zart... dowiedzial sie jednak ze mam faceta ale uswiadomilam go ze nie jest to zwiazek w ktorym bylaby milosc. I moje pytanie dotyczy wlasnie tego: dlaczego on teraz sie ze mna nie kontaktuje? Napisalam do niego maila 2 tygodnie temu ze zaliczylam egzaminy, ze jestem wdzieczna i ze chce go zaprosic na kawe w ramach podziekowan. sitwierdzilam ze mail nie doszedl wiec napisalam drugi kilka dni temu... i nadal brak odpowiedzi... :\ na spotkaniach byl mily, byl soba, usmiechal sie i przygladal sie mi... dlaczego nie odpisuje? czy powinnam zadzwonic i umowic sie osobiscie na ta kawe? nie rozumie... prosze o opinie, pozdrawiam

Gość wwwwwwwwww___
Może jednak ma dziewczynę i stwierdził, ze mu odbiło i że nie będzie spotykał się z inną - na dodatek taką, która jest z facetem, podobno go nie kocha i mówi to innemu?