Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Po prostu Ania

Kwiatki, roslinki doniczkowe i nie tylko, jak pielegnowac?

Polecane posty

Gość Po prostu Ania

Witam wszystkie milosciczki i milosnikow przrownych kwiatkow i roslinek :) doniczkowych, ogrodowych, i nie tylko :) Od 2 miesiecy, oszalalam na punkcie wlasnie kwiatkow oraz innych roslinek :) Mam juz 18 roznych doniczkowych roslinek, na dodatek, tez takie do uzytku kuchennego, np mięta, bazylia, rzezucha itd :) jak tez pare leczniczych, mianowicie, żyworódke, aloes, itd :) Za kazdym razek jak ide do sklepu, patrze na te biedne roslinki stojące, scisniete w malych doniczkach i jest mi ich szkoda... kupuje czasami tylko dlatego, by mialy lepsze zycie :) Jest tu ktos z podobnym zamilowaniem? Zazstanawiam sie w jaki sposob najlepiej powinnam pielegnować moje rozlinki... Podlewam je albo niegazoiwaną cisowianką, albo przegotowaną wodą z nawozem :) Posadzilam tez groszek :) Co prawda w duzej doniczce ale moze mi urosnie :) do Pazdziernika :) Mowie Wam szalenstwo :) Niestety mieszkam w Warszawie... i nie mam zbyt idealnych warunkow.... ale staram sie by moim roslinkom, bylo jak najlepiej! Moze macie jakies pomysly, jak o nie dbac, zeby byly jak najszczesliwsze i najpiekniejsze? Chce kupic tez jeszcze drzewko szczescia i storczyka... Czekam na Wasze odpowiedzi Ania

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować