Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość capital_1

pani waga i pan lew

Polecane posty

Gość capital_1
nie wiem z w jakim wieku masz pana lwa ale pamietaj, że on urażony potrafi odejść bez słowa jeśli mocno to odczuje.

Gość katiess83
Jeśli mocno się go skrzywdzi to napewno tak..chociaż zakochany lew wiem,że potrafi duzo wybaczyć...

Gość Goergia32
Jeśli lubi silne kobiety, to już długo przy mnie nie zostanie. Jestem słabiutką kobietą, aczkolwiek upartą.

Gość capital_1
to prawda

Gość katiess83
Możesz być słaba-każdy jest inny ważne zeby nie dac sie zdominowac.

Gość capital_1
mam wrażenie, że silne kobiety go pociagają ale w rzeczywistości trochę się ich obawia

Gość Goergia32
To fakt.. co chwila mi coś tam narzuca. A pomalujesz paznokcie na taki kolor, jeśli Cię poproszę. A chciałbym Cię zobaczyć w tym i w tym. Prawie na nic się nie zgodziłam, bo to nie mój styl. A Poza tym wyczułam, że to był test, na to ile jestem w stanie dla niego zrobić. Nic z tego, słaba jestem, ale nie aż tak głupia!

Gość capital_1
no mi też pan lew chce narzucić noszenie mini choć to nie w miom stylu i nie wiem jak to się skończy, nie jestem też blondynką ktore uwielbia. sama nie wiem czemu go tak pociągam

Gość Goergia32
No mnie też w mini by widział... i jeszcze tatuaże, kozaczki (jak włoszki) itd. A jak bym przytyła 3 kg, to już mi wytyka ... Bo mam być perfekcyjna i do perfekcji dążyć. Wysportowana (twardy brzuszek =- tylko mięśnie brzucha), ale też umysłowo (oczytana, jak to tylko możliwe), wyedukowana, itd. Fakt on też stosuje to wobec siebie ... ale jednak .. Co do włosów, to jestem brunetką, a interesują go wyłącznie brunetki. :)

Gość Goergia32
Choć faktycznie to może oni tak nas oszukują trochę .. bo mój to znowu starsze niby woli. Ale wtedy też pytanie brzmi: po co mnie zaczepił? A nie starszą?

Gość capital_1
to może mam jakieś szanse będac brunetką

Gość capital_1
co do wieku jestem ponad 10 lat modsza od niego ale nie młoda

Gość Goergia32
Pytanie też brzmi po co oni o tym mówią? Abyśmy były zazdrosne? Czy co? bo jak chce starsze, to niech próbuje. Choć jak go mu to powiedziałam, to się wymigywał, że starsze go peszą i w ogóle trudno tak zagadać. Ale co to takiego dla takich ideałów, co nie? :P Czy ideał musi brać, co mu w ręce wpadnie? Niech wyrywa staruchy.. :P

Gość kurcze straszycie
jajestem w takim zwiazku ja waga a on lew i wiesz co nie czytalam calego topicu ale juz niedlugo bede jego zona jest nam bosko, oczywiscie klotnie sie zdarzaja jak ja zawinie to musze go dluuuugo przepraszac ,

Gość Goergia32
A czy wasi się z wami często kontaktują? Bo ten mój, to niby się cieszy jak napiszę. Ale z jego inicjatywy, to pewnie po 2,3 dniach dopiero się odezwie. Ja jestem dość zachłanna przyznaje i wolałabym, aby miał taką potrzebę codziennie... :O

Gość azalka
Witam Was, jestem skorpionką, ale też mam do czynienia z Lewciem. To prawda - trzeba być bardzo wyrozumiałą i cierpliwą osobą, inaczej można się wykończyć psychicznie z panem lwem. Kiedy jest dobrze - to rewelacja jest kochany czuły, a są momenty kiedy udusiłabym go gołymi rękami - leniuch, ciągle ripostuje musi mieć ostatnie zdanie, nego poglądy są najwłaściwsze ( z tego powodu nie ma wielu znajomych ) Do tego mówi też, że woli brunetki (jestem blondynką ) Czasami zastanawiam się czy jestem w stanie na tyle sie dla niego poświęcić. Jest jeszcze jedna sprawa - jest czuły, kochany, traktuje mnie jak księżniczke, ale jest dla mnie zupełnie emocjonalnie niedostępny. :( to mnie doprowadza do szału chociaż mu o tym nie mowię. Bardzo mi na nim zalezy i wierze, że jakoś uda misię go trochę zreformować. Szukam podpowiedzi na to jak wytrzymać z taki lewciem.

Gość capital_1
o jak bardzo Cię rozumiem, u mnie jest podobnie.

Gość azalka
Capital 1 - przeczytałam chyba wszystkie charakterystyki Lwa jakie znalazłam w internecie. Nie wiem już sama, ciągle czekam i czekam aż coś się zmieni. Nie wiem jak jeszcze długo wytrzymam. Kolejnym problemem jest to, że jest maniakiem komputerowym, często woli spędzić czas grając online niż ze mną. Ja wiem - to już chyba uzależnienie. Nie mogę być już matka miłosierdzia, muszę zacząc myśleć o soie o tym co ja czuję. Pierwszy raz poznałam osobę tak niereformowalną. ! :( chyba mam dość

Gość azalka
chociaż tak bardzo mi na nim zależy :(

Gość azalka
przeczytałam jeszcze raz wasze posty i masakra ! lew jest tak schematyczny jak żaden inny znak. Do noszenia spódniczek tez mnie namawiał hahahha. Ciągle mówi, że miłość nie istnieje, tylko wzajemna sympatia. Babiarzem jest niesamowitym. :( na portalach społecznościowych szuka u innych kobiet taniego poklasku. :( A ja chcę żyć realnie. Wydaje mi sie, że sposobem na lwa jest niedostępnośc, tajemniczość, nie można dać całej siebie. Lew nienawidzi chorobliwej zazdrości. O tym trzeba koniecznie pamietać.

Gość azalka
aaaaa i lew nie lubi analizować problemów, dla niego albo coś jest białe albo czarne, nie ma z nim dyskusji. Jak jest dobrze to jest bardzo dobrze a jak jest źle to jest bardzo źle !!! I wtedy jest bardzo arogancki :( Co jeszcze zauważyłam - lew nie potrafi odgadnąc uczuć innych nie potrafi się domyślić.

Gość ja jestem lwica
i od 7 lat w zwiazku z waga. jest ciezko. walczymy ze sobą. wiem ze nie pasujemy do siebie. a ja jestem typowa lwica, chce czułosci, adoracji, nienawidze zaborczosci, ciagłego wytykania wad. on mi nie okazuje uczuc, bywa chlodny ale strasznie zazdrosny. pragne czegos innego, pragne czuc sie dla swojego faceta wyjatkowa i jedyna, zeby mi to mówił i okazywal. zeby mnie przytulał. pragne namietnosci. w moim zwiazku tego nie ma, czuje ze musze odejsc, skonczyc z tym. ale jestem tez lwica lojalna, jest mi cieżko i to bardzo.

Gość azalka
wiesz ... dobrze, że napisałaś Lwico... Spróbuję, traktować mojego Lwa tak jak Ty too opisałaś.

Gość capital_1
do Lwicy: musiałąś trafić na jakąś wybrakowana wagę, na ogół to cechy, które mu przypisujesz bardziej pasują do Pana Lwa. Bardzo dobrze rozumiem się z Paniami Lwicami co do gatunku męskiego staram się zrozumieć, ale nie jest łatwo.

Jestem Lwem i znalem wiele wag. Z reszta jest jakas taka magia ktora do siebie te znaki przyciaga. Jedna nawet tak mocno mnie przyciagnela ze zostala moja zona. Wagi sa niezwykle kobiece, delikatne i zawsze zadbane a zarazem niezwykle dyplomatyczne. Do tego bardzo wrazliwe i uczuciowe. I to jest to co sie Lwom w Wagach podoba. Z drugiej strony wagom w lwach sie podoba ich pewnosc siebie, odwaga, spontanicznosc (przynajmniej na poczatku), fakt ze Lwy maja duzo znajomych i sie potrafia bardzo dobrze bawic. Bylem w zwiazku z waga wiele lat i uwazam ze byl to bardzo szczesliwy zwiazek, niestety pewne perypetie... sprawily ze sie rozchodzimy. Co bylo dla obu znakow meczace? Lwa meczyly cechy wag takie jak: - nadmierne prywiazywanie do kalendarza i planowanie, brak spontanicznosci i polotu, - zbytnie przejmowanie sie opinia innych, co sobie inni powiedza, pomysla, - niemiejetnosc szybkiego wybaczania drobnostek, przejmowanie sie kwestiami nieistotnymi, - ciagle wahanie sie nawet po podjeciu decyzji, - sklonnosc do wydawania pieniedzy wiekszej niz sie dysponje, uwielbiaja karty kredytowe i wydawac wszystko na ubrania, zapachy i dodatki, kosmetyczki i inne uciechy dla ciala i urody, - leniwe, niechetne do pracy, - po klotni stosuja tzw dlugie ciche dni (co lwa szczerze mowiac wykancza). Sex dla Lwa i Wagi jest przezyciem rewelacyjnym, o ile waga zapomni o kalendarzu i o tym czy sasiedzi sluchaja ich rozkoszy. przezywaja niezwykle cicho, niemal cichutko gryzac poduszke lub krzyczac do poduszki, ale... przezycia niesamowite i silne. Namietnosc: 10/10, Wrazliwosc, uczuciowosc, romantyzm 10/10, Temperament seksualny: 8/10, Podejscie do zycia i na zewnatrz: 4/10. Wage meczyly takie cechy lwa jak: - ogromny temperament i z tym zwiazany dynamizm i halasliwosc w domu, - balaganiarstwo, - niedotrzymywanie slowa, tudziez czesta zmiana planow, - zbytnia spontanicznosc. Jezeli oboje partnerow potrafi utemperowac sie nawzajem to co im moze przeszkadzac, to moga stworzac dlugi i wspanialy zwiazek. W zwiazku z waga dominuje Lew a Waga potrafi skorzystac ze swojej sztuki dyplomacji i delikatnosci aby niespostrzezenie uzyskac wplywy w zwiazku. Ostatecznie polecam, niczego nie zaluje, mimo ze nie wyszlo - planujemy rozwod. Jest szana na wspanialy i dlugi zwiazek. P.S. cechy ktore wymienilem mam wrazenie ze sa wspolne dla wszystkich wag, przynjmniej tych ktore znalem.

I zapomnialem o jednej czesto spotykanej wadzie Lwa: - wagi sa czesto krytyczne, co oslabia lwa i odbiera mu zyciowej energii. To prawda ze jak z Lwem jest dobrze to jest cudownie, a jak jest zle to jest koszmarnie. Lew jak jest szcesliwy to jest: romantyczny, namietny, szczery, czuly wrazliwy, dla osoby kochanej zrobi wszystko, uczynny, lubi pomagac, nawet jest sklonny isc dosyc czesto na kompromisy, wesoly, pelen pomyslow, uwielbia sex. Gdy jest nieszczesliwy to sie robi: agresywny, zlosliwy, chlodny, nieszczery, arogancki, czesto sie dasa, zimna obojetnosc. Jak sie poczuje urazony to potrafi odejsc bez slowa, albo zacznie sie zachowywac skandalicznie wobec osoby ktora go urazila.

Gość pan lew
Byłem w związku z wagą 5 lat, mogę powiedzieć, że kłóciliśmy się często, ale szybko godziliśmy się, w łóżku dla mnie rewelacja, ale zbyt bardzo dumą się unosiła i zgrywała wielką damę na co dzień. Odeszła z innym... chwała jej za to, teraz jestem szczęśliwy i nie jestem sam:)

Gość nika 77
jestem w takim zwiazku z panem lwem od 12 lat

Gość nika 77
udany zwiazek ,trzeba czasem dla spokoju ustapic panu lwu bo lubi narzucac swoje zdanie ,i nie prawda jest ze nie jest zazdrosny,natomiast prawda jest ze nie lubia cichych dni ktore serwuje mu waga doprowadza go to do pasji,poza tym rodzina u niego na pierwszym miejscu dba by niczego nie brakowalo ,dobry material na meza ,lubi zadbana kobiete u boku, ktora jest wlasnie pani waga

Gość Wagowy
A ja powiem o sytuacji odwrotnej. Jestem mężczyzną Wagą i myślę, że kobieta Lew to dobra partia dla mnie. Spotkałem w życiu kilka kobiet Lwów, są to na ogół konkretne kobiety a ich wartość jest tym większa im są bardziej atrakcyjne z wyglądu. W uczuciach są najczęściej stałe o ile partner spełnia ich wymagania i im się poddaje bo to takie trochę dominy i zaborcze kobietki. Związek mężczyzny Wagi i kobiety Lwa może być bardzo udany, o ile na początku uda się dogadać i stworzyć "chemię". Będzie dużo miłości i uczucia. A w sypialni mega dużo seksu i perwersji o ile Lwica będzie tego chciała. Kobiety Lwy postrzegają seks dość bezpośrednio a to odpowiada mężczyźnie Wadze który potrafi w takich momentach puścić wodze fantazji i uruchomić "dzikość" którą ma w sobie. Kobieta Lew raczej będzie dominować w tym związku ale mężczyzna Waga to na ogół dyplomata więc będzie dobrze.