Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość capital_1

pani waga i pan lew

Polecane posty

Gość panienka-zzz-okienka
Witam! Jestem zodiakalną Wagą, z moim Lwem dogadujemy się od 2 lat, bez zarzutu ŻADNEGO:) Mamy wspólne pasje, poglądy i idealnie dopasowaliśmy się pod względem seksualnym- czyli jednak coś w tym jest;) Kochamy przebywać w swoim towarzystwie, nie tolerujemy rozłąk, stale podsycamy żar namiętności. Jest IDEALNIE:) Nie wyobrażam sobie świata bez NIEGO. Misiek, Kocham Cię no!

Gość panienka-zzz-okienka
Dodam jeszcze, że Mój Lew jest stały w uczuciach, gotuje lepiej ode mnie i składa wszystkie ubrania w kosteczkę (włącznie z moimi) ;) Nie muszę go o nic prosić, rozumiemy się bez słów. Małym minusem jest to, że przeważnie stawia na oryginalne marki produktów i czasami brakuje nam pieniążków, ale są to raczej sporadyczne sytuacje. Lubi luksus, zresztą ja zodiakalna waga też:) I taka ciekawostka na koniec: wrażliwy, ale to przejął ode mnie - Wagi i to jest piękne:) Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Gość B.,.,
A ja jestem panna i mam meza lwa i Tworzymy sueor związek jakich mało :P Aaa panna po sąsiedzku z wagą :P

Gość Capital
Ja po tylu latach rozłąki znowu go spotkałam i nie rozumiem co w nim jest takiego, że nie zapomniałam .

Gość redhair
hmmm czysta namiętność i nuta romantyzmu choć na to drugie troszkę trzeba naprowadzać pana lwa ;) uwielbiamy cos spontanicznie wymyslac. bo siedzenie weekendami w domu nie jest dla nas :) analiza - wieczna analiza w głowie wszystkiego i wszedzie, gestow spojrzeń słów domysłów itd. to męczące i najgorsze. Ale oboje tak mamy tak że wiemy co to znaczy i na co zwracac uwagę a kiedy należy wybić z tego toku drugą osobę :) Jednak najpiekniejsze jest to ze spojrzymy na siebie lub tylko uslyszymy przez telefon lub dotkną się nasze ciała nawet delikatnie i wiemy...rozumiemy i odczuwamy siebie. Swoje potrzeby mysli i odczucia nastój - to niesamowite :)