Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diamonddd

chłopak flirtuje z innymi.. i to nic takiego?

Polecane posty

hmm, mój chłopak zapewnia,ze jestem dla niego calym swiatem, lecz czesto pisze z roznymi kolezankami, flirtuje z nimi.. jak mu cos na ten temat mowie, to twierdzi,ze przesadzam i ze bez potrzeby wale fochy ; / ostatnio nawet bardzo sie poklocilismy o to... a po prostu wiem jak jest rozchwtywany i czuje sie bardzo zagrozona.. co tu robic? zeby zrozumial? nie piszcie ze mam go zostawic bo to w gre nie wchodzi :(( za bardzo go kocham..

Gość znam ten bol ale
powiem ci szczerze ze sama mysl o tym ze on zamiast byc tu teraz ze mna flirtuje z panienkami sprawia ze coraz mniej mi na nim zalezy. I powoli zdaje sobie sprawe ze on nie jest dla mnie. Potrzebuje faceta na poziomie ktory wie czego chce, a nie wiecznego dzieciaka ktory sie podnieca byle panienkami np z fotka.pl z wywalonym cycem i dziubkiem-standard :)

no właśnie to jest straszne uczucie.. ale jakoś ani troche mniej mi nie zależy na nim.. albo ssytuacja kiedy siedzimy ogladamy film , nagle przerywa,zeby pogadac z kolezanka i jak ona zejdzie z kompa to ogladamy dalej... zalosne..

Gość strzel go w pysk

Gość znam ten bol ale
to rob tak jak on, niech nie czuje sie za pewnie w zwiazku, ty tez masz na pewno kolegow wiec w czym problem? niech poczuje sie zagrozony

co za dziecinada... krótka, prosta rozmowa, daj mu jasno do zrozumienia jak to odbierasz i tyle, jeśli tego nie przełknie to faktycznie strzel go w pysk i zostaw :)

ja mu tlumacze ale on WIE SWOJE. no dziecinada dosłownie. ja mam kolegow ale nie afiszuje sie tak z tym i oni wiedza,ze mam chlopaka ktorego kocham, a on ... ;/

Gość Weroniczka _)_)_)_)_
zasadz mu kopa w dupe i popraw w jaja ;)

zwykly kretacz z niego , daj sobie z nim spokoj i zapros do siebie kolegow

Gość Kocham Miśka
chyba masz zbyt przystojnego mezczyzne ja akurat wole wybierac tych przecietnych bo przynmajmniej nie lataja za nimi stada dziewczyn.. :) ale to rada bez sensu dla ciebie, bo ty go kochasz.. nie mozesz pokazac ze jestes na kazde jego zawołanie, bo to sprawi ze osiadzie na laurach i nie bedzie sie starac musisz grac tak jak on.. bo wiem , ze rozmowa nic nie da on powie pewnie - tobie sie tak zdja,e ja nie flirtuje, przeciez moge odpisac na gg. itp..

to dobry bajerant ,zostaw go i znajdz sobie kogos kto nie bedzie ci robil takich swinstw

"albo ssytuacja kiedy siedzimy ogladamy film , nagle przerywa,zeby pogadac z kolezanka i jak ona zejdzie z kompa to ogladamy dalej..." coooo? Niewierze! Jak tak mozna! Kobieto jakby tak zrobil raz jeszcze strzel mu w pysk i wyjdz. masakra co za chamstwo , ze też na to pozwalasz... :o ile macie lat?

właśnie zawsze jest tak TO CO MAM NIE ODPISAĆ NA GG.. i to jest odpowiedz.. a potem do mnie sie smieje,ze FOSZKi wale.. no kurde...

czepiasz się chłopaka zapewnia, że jesteś jego całym światem, a Tobie jeszcze mało... To, że sobie tam puknie jakąś koleżankę raz na jakiś czas nie powinno mieć znaczenia przy wielkiej miłości!!

komiczne. sam sobie pukaj. chyba nie wiesz co to milosc. skoro moze sobe pukac kiedy chce;/

a niech puka i syfa sie nabawi

bez przesady - koleżanki na pewno grzeczne i miłe są i nie pukają się z byle kim! Myślę, że poza Twoim facetem nikt ich nie zalicza... Jeśli go kochasz, powinnaś to zaakceptować!

co mam mu darowac,ze z innymi sobie flirtuje na moich oczach? jaka mam pewnosc,ze oprocz tego innych rzeczy nie robi? to naprawde meczy...

'nie piszcie ze mam go zostawic bo to w gre nie wchodzi' No właśnie. Twój facet zapewne też o tym doskonale wie więc po co ma rezygnować z psiapsiółek. I tak go nie zostawisz :)

Gość dsde
Ale z niego psi KUTAS

"jaka mam pewnosc,ze oprocz tego innych rzeczy nie robi?" jeśli ma dobry bajer, to na pewno robi :P ale przecież go nie zostawisz, więc musisz tolerować, że nie jesteś jedyną kobietą, którą penetruje

dziewczyno odejdz od niego, on cie nie szanuje! nie widzisz tego?

widze,ale oprocz tego jest dla mnie taki cudowny... :(( pozatym chyba rozumiecie,ze Ciezko zostawic kogos kogo sie tak kocha... to jest strasznee.. najgorsze jest to,ze on twierdzi,ze nie robi nic zlego...jak mu udowodnic,ze robi? :(

on ją właśnie szanuje - pokazuje, że lubi inne kobiety a mimo to jest z nią.... to świadczy o jego głębokim uczuciu... sex z innymi to czynność czysto fizjologiczna i nie ma nic wspólnego z uczuciem

Gość to taki typ
po prostu uwielbia lody....albo to zaakceptujesz albo i tak sie rozstaniecie!podejrzewam,że to drugie i nie jestem pewien,czy jesteś dla niego całym światem jak to bywa w miłosci!

przyjacielski lodzik od koleżanki nie jest zły... a autorka jest czepliwą zazdrośnicą

Gość porozmawiaj z bozenka ;

'widze,ale oprocz tego jest dla mnie taki cudowny' Wręcz idealny. 'jak mu udowodnic,ze robi?' Autorko, czego Ty właściwie oczekujesz? Skoro nie wyciągasz konsekwencji z jego zachowania to on tego nie zmieni bo po co.