płonę z miłości do Ronaldo 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Witajcie kochani po dość długiej przerwie Mam nadzieję, że ci, którzy tak licznie zaglądali na mój temat bardzo za mną tęsknili Postanowiłam dłużej nie torturować Was swoją nieobecnością na forume i oto jestem Jak pamiętacie a jeśli nie pamiętacie to właśnie w tej chwili Wam o tym przypominam - jeszcze niedawno kochałam się w tym gburze, Cristiano Ronaldo. Byłam na urlopie i miałam czas, aby przemyśleć kilka ważnych spraw. Niektóre posty w moim poprzednim temacie uświadomiły mi do kogo tak naprawdę płonę z miłości (dziękuję Wam za to szalenie mocno, cmok!)! Tak, mogłabym rzec, że fanki TH podsunęły mi pomysł na nowy topic, ale to nie do końca prawda, bo ja jestem zakochana w Billu od niemalże 5 lat! Jedynie trochę o tym zapomniałam przez Krystiana. A jeśli chodzi o Ronaldo... to była tylko chwilowa fascynacja, szczęśliwie mi przeszło i poszłam po rozum do głowy. Jaka ja głupia byłam, prawda? Przecież to straszny narcyz, głowę nosi prawie w chmurach. Doszłam do wniosku, że wcale nie chciałabym zostać żoną kogoś takiego, bo pewnie i tak bardziej kochałby siebie samego a nie mnie, a ja lubię być doceniana jako kobieta Nawet nie chciałabym zostać jego kochanką, bo brzydziłabym się go dotknąć (nigdy nie wiadomo z kim tam on sypiał). Och, jak dobrze, że ja doszłam do takich mądrych wniosków, zanim jeszcze poleciałam do tego Madrytu! A teraz pewnie jesteście ciekawi co ja takiego widzę w Billu? Bill to zupełnie inna bajka. On jest nie tylko piękny (w przeciwieństwie do Crisa - prawdziwie piękny ) , ale i inteligentny, jest muzykiem, co mi bardzo odpowiada, ma świetne poczucie humoru, jest wrażliwy , też czasami płacze jak Cris, ale przynajmniej nie jest takim mięczakiem jak on i nie robi tego przy każdej możliwej okazji, ma na uwadze uczucia innych, nie traktuje kobiet jak zabawki na jedną noc, myślę nawet, że jest jeszcze prawiczkiem a nawet jeśli nie to na pewno nie miał zbyt wielu partnerek seksualnych; przy tylu wspaniałych cechach jest szalenie skromny , ma fantazję i odwagę w doborze ciuchów i fryzur i w ogóle on jest bardzo odważny, itp., itd., mogłabym wymieniać tak do jutra, dlatego lepiej skończę w tym miejscu... ale co najważniejsze - jest wolny - i tu od razu nasuwa się wielce optymistyczna myśl, że nie będę musiała szarpać się o niego z żadną rosyjską modelką... Pewnie pomyślicie, że tak naprawdę najbardziej podobają mi się jego pieniądze i sława. BŁĄD! Ja go kocham prawdziwie i głęboko (i to od wielu lat), nigdy nikogo tak nie kochałam, przysięgam Nie jestem materialistką i mogłabym mu nawet powiedzieć, że nie chcę od niego żadnych prezentów - nawet na urodziny Nie chciałabym również stać się znana za jego sprawą, mogłabym być anonimowa jak do tej pory, zupełnie jak dziewczyna jego kumpla z zespołu, Georga. Ja chciałabym po prostu być przy jego boku, już na zawsze Czuję, że urodziłam się po to, aby uczynić go szczęśliwym http://www.youtube.com/watch?v=c4dprebR790 "If only you were here tonight I know that we could make it right I don't know how to live without your love I was born to make you happy 'Cause you're the only one within' my heart I was born to make you happy Always and forever you and me That's the way our life should be I don't know how to live without your love I was born to make you happy I'd do anything I'd give you my world I'd wait forever to be YOUR GIRL Just call out my name (Just call out my name) And I will be there (And I will be there) Just to show you how much I care " Zawsze jak słuchałam tej piosenki, wyobrażałam sobie kogoś podobnego do Billa... aż tu nagle, po kilku latach oczekiwania, on objawił mi się w teledysku do Durch den Monsun, gdy oglądałam niemiecką vivę pewnego pięknego, sierpniowego popołudnia 2005 roku - i ja wiedziałam, że to jest właśnie ON, moja największa miłość Wiem, że jesteśmy sobie przeznaczeni Ok, a teraz moi drodzy, proszę Was, abyście odpowiedzieli na pytanie zadane w tytule tematu Poprzednim razem wykazaliście się sporą kreatywnością, więc mam nadzieję, że i tym razem mnie nie zawiedziecie Zmieniłam co prawda obiekt swoich uczuć, ale mam nadzieję, że mimo to będziecie nadal wiernie mi kibicować? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewaabr Napisano Sierpień 5, 2010 W ofercie 70 tys tytułów - książki, podręczniki, lektury, słowniki - w dużo tańszych cenach niż u innych sprzedawców Uwaga - opinie na ceneo - na stronie głównej jest odnośnik do porównywarki - tam zobaczy pani jak oceniają nas klienci. Niżej przesyłam informacje o konkursie http://www.ewyksiazki.eu 1 bon na książki o wartości 200zł koszulka księgarni 2 bon na książki o wartości 150zł koszulka księgarni 3 bon na książki o wartości 100zł koszulka księgarni 4 bon na książki o wartości 75zł koszulka księgarni 5 bon na książki o wartości 50zł koszulka księgarni 6 bon na książki o wartości 50zł 7 bon na książki o wartości 50zł 8 bon na książki o wartości 25zł 9 bon na książki o wartości 25zł 10 bon na książki o wartości 25zł http://www.ewyksiazki.eu UWAGA: _Każdy partner_ , który nie znajdzie się w pierwszej dziesiątce, a jego suma potwierdzonych prowizji zdobytych podczas trwania konkursu przekroczy 50zł, otrzyma bon na książki o wartości _20_zł. http://www.ewyksiazki.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach