Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

płonę z miłości do Ronaldo

Płonę z miłości do Billa z Tokio Hotel. Poradźcie co zrobić aby się z nim umówić

Polecane posty

Witajcie kochani po dość długiej przerwie❤️ Mam nadzieję, że ci, którzy tak licznie zaglądali na mój temat bardzo za mną tęsknili🌼 Postanowiłam dłużej nie torturować Was swoją nieobecnością na forume i oto jestem🌼 Jak pamiętacie a jeśli nie pamiętacie to właśnie w tej chwili Wam o tym przypominam - jeszcze niedawno kochałam się w tym gburze, Cristiano Ronaldo. Byłam na urlopie i miałam czas, aby przemyśleć kilka ważnych spraw. Niektóre posty w moim poprzednim temacie uświadomiły mi do kogo tak naprawdę płonę z miłości (dziękuję Wam za to szalenie mocno, cmok!👄)! Tak, mogłabym rzec, że fanki TH podsunęły mi pomysł na nowy topic, ale to nie do końca prawda, bo ja jestem zakochana w Billu od niemalże 5 lat! Jedynie trochę o tym zapomniałam przez Krystiana. A jeśli chodzi o Ronaldo... to była tylko chwilowa fascynacja, szczęśliwie mi przeszło i poszłam po rozum do głowy.🌼 Jaka ja głupia byłam, prawda? Przecież to straszny narcyz, głowę nosi prawie w chmurach. 😭 Doszłam do wniosku, że wcale nie chciałabym zostać żoną kogoś takiego, bo pewnie i tak bardziej kochałby siebie samego a nie mnie, a ja lubię być doceniana jako kobieta🌼 Nawet nie chciałabym zostać jego kochanką, bo brzydziłabym się go dotknąć (nigdy nie wiadomo z kim tam on sypiał). Och, jak dobrze, że ja doszłam do takich mądrych wniosków, zanim jeszcze poleciałam do tego Madrytu! A teraz pewnie jesteście ciekawi co ja takiego widzę w Billu? Bill to zupełnie inna bajka. On jest nie tylko piękny (w przeciwieństwie do Crisa - prawdziwie piękny 😭) , ale i inteligentny, jest muzykiem, co mi bardzo odpowiada❤️, ma świetne poczucie humoru, jest wrażliwy 🌼, też czasami płacze jak Cris, ale przynajmniej nie jest takim mięczakiem jak on i nie robi tego przy każdej możliwej okazji, ma na uwadze uczucia innych❤️, nie traktuje kobiet jak zabawki na jedną noc, myślę nawet, że jest jeszcze prawiczkiem🌼 a nawet jeśli nie to na pewno nie miał zbyt wielu partnerek seksualnych; przy tylu wspaniałych cechach jest szalenie skromny 🌼, ma fantazję i odwagę w doborze ciuchów i fryzur i w ogóle on jest bardzo odważny, itp., itd., mogłabym wymieniać tak do jutra, dlatego lepiej skończę w tym miejscu... ale co najważniejsze - jest wolny - i tu od razu nasuwa się wielce optymistyczna myśl, że nie będę musiała szarpać się o niego z żadną rosyjską modelką... Pewnie pomyślicie, że tak naprawdę najbardziej podobają mi się jego pieniądze i sława. BŁĄD! Ja go kocham prawdziwie i głęboko (i to od wielu lat), nigdy nikogo tak nie kochałam, przysięgam😭 Nie jestem materialistką i mogłabym mu nawet powiedzieć, że nie chcę od niego żadnych prezentów - nawet na urodziny 😭 Nie chciałabym również stać się znana za jego sprawą, mogłabym być anonimowa jak do tej pory, zupełnie jak dziewczyna jego kumpla z zespołu, Georga. Ja chciałabym po prostu być przy jego boku, już na zawsze❤️ Czuję, że urodziłam się po to, aby uczynić go szczęśliwym 🌼 http://www.youtube.com/watch?v=c4dprebR790 ❤️ "If only you were here tonight I know that we could make it right I don't know how to live without your love I was born to make you happy 😭 'Cause you're the only one within' my heart ❤️ I was born to make you happy Always and forever you and me ❤️ That's the way our life should be I don't know how to live without your love I was born to make you happy I'd do anything I'd give you my world I'd wait forever to be YOUR GIRL 😭 Just call out my name 😭 (Just call out my name) And I will be there 😭 (And I will be there) Just to show you how much I care ❤️" Zawsze jak słuchałam tej piosenki, wyobrażałam sobie kogoś podobnego do Billa... aż tu nagle, po kilku latach oczekiwania, on objawił mi się w teledysku do Durch den Monsun, gdy oglądałam niemiecką vivę pewnego pięknego, sierpniowego popołudnia 2005 roku - i ja wiedziałam, że to jest właśnie ON, moja największa miłość❤️ Wiem, że jesteśmy sobie przeznaczeni ❤️ Ok, a teraz moi drodzy, proszę Was, abyście odpowiedzieli na pytanie zadane w tytule tematu 🌼 Poprzednim razem wykazaliście się sporą kreatywnością, więc mam nadzieję, że i tym razem mnie nie zawiedziecie 🌼 Zmieniłam co prawda obiekt swoich uczuć, ale mam nadzieję, że mimo to będziecie nadal wiernie mi kibicować? 🌼 Pozdrawiam.

Gość ewaabr
W ofercie 70 tys tytułów - książki, podręczniki, lektury, słowniki - w dużo tańszych cenach niż u innych sprzedawców Uwaga - opinie na ceneo - na stronie głównej jest odnośnik do porównywarki - tam zobaczy pani jak oceniają nas klienci. Niżej przesyłam informacje o konkursie http://www.ewyksiazki.eu 1 bon na książki o wartości 200zł koszulka księgarni 2 bon na książki o wartości 150zł koszulka księgarni 3 bon na książki o wartości 100zł koszulka księgarni 4 bon na książki o wartości 75zł koszulka księgarni 5 bon na książki o wartości 50zł koszulka księgarni 6 bon na książki o wartości 50zł 7 bon na książki o wartości 50zł 8 bon na książki o wartości 25zł 9 bon na książki o wartości 25zł 10 bon na książki o wartości 25zł http://www.ewyksiazki.eu UWAGA: _Każdy partner_ , który nie znajdzie się w pierwszej dziesiątce, a jego suma potwierdzonych prowizji zdobytych podczas trwania konkursu przekroczy 50zł, otrzyma bon na książki o wartości _20_zł. http://www.ewyksiazki.eu