Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kreda

Mój facet wyjechał zagranicę i ma mnie gdzieś

Polecane posty

Wyjechał w poniedziałek z kolegą i od tamtej pory zadzwonił tylko raz i puścił może ze 2 smsy. Tęsknię za nim niesamowicie, a z jego strony praktycznie brak odzewu. Już sama nie wiem co mam o tym myśleć.

Gość modraszek juhu!
kolejna tępa strzała :P i dobrze, że wyjechał. przynajmniej ma bluszcza na jakiś czas z głowy :D

No i tu się mylisz, bo do bluszcza mi daleko. Po prostu jestem zaskoczona tym, że on tak postępuje. Przed jego wyjazdem rozmawialiśmy i obiecywał, że codziennie będziemy do siebie pisali. Wyszło tak, że to ja pisałam do tej pory zawsze pierwsza i dałam sobie spokój, nie będę się więcej narzucać. No i od wczoraj z jego strony brak odzewu.

Dość długo, prawie 2 lata. I pierwszy raz mamy taką rozłąkę, bo on wyjechał na prawie miesiąc.

a pracuje już tam? wiesz bo ja wiem jak jest, sama jak pracuje to nie odzywam sie do swojego nawet 3 dni, po prostu jestem zmęczona i juz mi sie nie chce. mój ma dokładnie to samo. jesteśmu ze soba 4,5 lat i przeżyliśmy pare rozłąk w zyciu. nie pamikuj :)

On nie wyjechał do pracy. Wyjechał pomagać koledze przy jego chorym ojcu, który tam mieszka od lat. Z tego co wiem, to będzie miał tam dużo wolnego czasu. Nie panikuję, ale wiem jak to jest gdy puści się faceta samego na dłużej daleko z domu. W poprzednim związku to przerabiałam niestety.

Gość milkamilka
może jest po prostu zaaferowany nową sytuacją i miejscem. spokojnie, nie sądzę, zeby zapomniał o tobie.

Gość malajamalutka
poza tym kontakt zza granicy troche kosztuje i może boi się o kwestie finansowa korzystania z telefonu? Poza tym bedac za granica musialby kupic sobie 'miejscowy' telefon i karte, chyba ze ma tel na abonament :) (nie da sie dokupic karty za granica, a przynajmniej tak bylo) Faktycznie, na dosc dlugo wyjechal, ja bym pewnie umierala w polowie wyjazdu z niepokoju ze juz w ogole o mnie nie pamieta, ale może znalezlibyscie jakies inne mozliwosci np skype? Jesli ten ojciec kolegi posiada internet? Albo chocby gg