Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Camillis

Spotkamy się dopiero za rok :(

Polecane posty

Gość Camillis

Na studiach poznałam fajnego chłopaka. Od tamtego roku nasza znajomość znacznie się rozwinęła, zaczęliśmy się spotykać także poza zajęciami. Okazało się bowiem, że mamy podobne plany na życie - oboje kochamy podróże i w przyszłości chcemy podjąć wspólnie jeszcze jedne studia. Ogólnie nie brakuje nam tematów, mamy też podobne charaktery. Długo uważałam go tylko za kumpla, ale wszystko się zmienilo, kiedy dowiedziałam się, że wyjeżdza na rok do Holandii. Wtedy stał się dla mnie kimś więcej, facetem, na którym mi zależy. Od jego wyjazdu minął już miesiąc, a ja nie przestaję o nim myśleć. Niby chodzę do pracy, od października wracam na studia, ale i tak jestem strasznie przygnębiona. Spotkamy się dopiero w październiku 2011...Czy ktoś przeżył podobną rozłąkę ?

Gość Camillis
:(

Gość Camillis
No to mnie pocieszyłeś...:/

Gość hmmmmmm troche to dziwne
Wiesz zrozumiałabym twój problem gdyby on wyjechał do Kambodźy lub Holandia leżała tam gdzie Wyspy Zielonego Przylądka, dziewczyno czy ty wiesz ze żyjesz w cywilizowanym świecie gdzie latają samoloty a do Holandii to nawet autobusem zajedziesz!

Gość Camillis
Ale ja nie mam kiedy tam pojechać - od rana do wieczora haruję, od pażdziernika z kolei czeka mnie męczarnia na studiach (mam 2 kierunki). Poza tym boję się, że będę się narzucać.

Gość Camillis
Nie jesteśmy jeszcze parą, w zasadzie dobrymi kumplami i nie wiem, jakby zareagował gdybym tak do niego zjechała znienacka.

Gość hmmmmmm troche to dziwne
Dziewczyno no ale chyba sa świeta, dni wolne, ferie studenckie czy co wy tam macie, czy ty nie uznajesz czegoś takiego? Albo jesteś bardzo niedojrzała albo tak piszesz! Nie chodzi o jakiś wyjazd miesięczny tylko kilkudniowy pobyt u niego, umówiony wcześniej, jeśli by mu zalezalo na tej znajomości tak jak tobie to nie zostwił by cie tak

Gość milkamilka
kombinujesz, jak się dobrze znacie i masz kasę to możesz go spytać, czy mogłabyś wpaść do niego na kilka dni, przy okazji pozwiedzałabyś holandię.

Gość milkamilka
kto wie, może nawet on sam ci to zaproponuje, jak będzie tam jechał.

Gość Camillis
Nie jestem niedojrzała, ale nieśmiała. Boję się odrzucenia. Wiem, że Holandia to niedaleko i na upartego termin by się znalazł, ale zrozum, ja nie chcę się komuś narzucać, jeśli nie jestem pewna jego uczuć co do mnie.

Gość Camillis
Dopiero jak wróci, pomyślę, co dalej.

Gość Camillis
Ale on nie jest moim facetem, tylko kolegą! A wrócić musi, bo teraz ma dziekankę.

Gość thaisse80
Ja z moim mezem tez bylismy na odleglosc przez rok a jednak udalo sie nam. trzeba byc dobrej mysli.

Gość lulcia piękna
najgorszy ten Amsterdam, jeśli wiesz co mam na mysli. swoja drogą możesz mu zaproponowac, że mogłabyś go odwiedzic kiedys. jesli zacznie się wykrecać i zniechęcać Cię, to wiadomo będzie, że nie zależy mu na Tobie. Zastosuj jakąs taktykę, a wtedy sama się przekonasz. narzucac się nie masz, ale zaproponowac koleżeńskie spotkanie itp. to chyba trendy.

Gość lulcia piękna
Camillis - śpisz już? wiem, sprawdzasz loty do Holandii? Myśl pozytywnie, będziecie się spotykać nie raz w roku, ale cześciej, a może nawet tam zostaniesz.

Gość Październikowa_
Ja bym na miejscu autorki uważała na tego chłopaczka...