Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

donarad

mam to sobie wyobrazic ?

Polecane posty

spotykam sie z facetem od roku, jest cudownie..ale, kiedys popatrzylam na niego i powiedzialam mu "kocham Cie" on cisza. bylo mi przykro ale juz do tego nie wracalam. Jakis czas temu znow to mu powiedzialam, no coz...czulam to po prostu.On cisza. Czuje jego zaangazowanie w zwiazek, wsparcie, jego obecnosc i wiem, ze mu zalezy na mnie, ale dlaczego nie powie, ze kocha? Ja czuje, ze kocha..ale jak kazdy chce to uslyszec choc raz. wiem, ze zna to slowo..znalazlam kiedys , przypadkiem jakas stara kartke do jego bylej a wtedy aktualnej dziewczyny, pisal "kocham Cie" wielokrotnie.

Może nie chce Ci tak szybko tego powiedzieć. Może te słowa sa dla niego tak ważne, że chce z nimi poczekać na lepszy moment ? A w ogóle uważam, że zrobiłaś błąd. Nigdy nie mów pierwsza kocham ! Uwierz. To popłaca. Bo kiedy to powiesz pierwsza...samiec już wie, że ma cie w graści i kończy się jego polowanie. Zaczyna się "nudzić". Nie mów mu więcej tych słów. niech sam teraz zabłyśnie.

Ankuu - kobieta jak pierwsza uslyszy ze facet ja kocha to tez czesto zaczyna go olewac bo wie juz ze ma go w garsci.