Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weee

Dziwny wynik testu...

Polecane posty

Gość weee

Zrobiłam dziś test - na 5 dni przed @ i najpierw pojawiła się kreska kontrolna, a potem połowa testu zrobiła się taka zażółcona (od moczu) i widac druga kreseczke...ale jes tak blada 9prawie biała)...test wykonałam prawidłowo według instrukcji...czy któraś z was miała podobnie, a potem okazało się, że jest w ciąży?..

Gość ja tak miałam i
byłam w ciąży. jak już test pokazuje ciążę, nawet jeśli kreska jest słaba to jest ciąża!!! Prędzej pokarze fałszywie negatywnie. za kilka dni kresk będzie mocniejsza bo bhcg wzrośnie.

Gość Ja bym tu obstawiała ciążę :-)
GRATULUJĘ!

Gość weee
dajecie mi nadzieję :) dziękuję :)

Gość tez wydaje mi sie,ze to ciaza
ja robilam test na tydzien przed i dzis mam roczniaka w domu :)

Gość tez wydaje mi sie,ze to ciaza
autorko powtorz test za kilka dni,powinna juz byc gruba krecha :) wyczekana :)

Gość weee
Mam nadzieję, że w dniu @ (której ma nie być ) kreseczka będzie lepiej widoczna! Dziekuję za miłe słowa :)

Gość tajasne
na moje oko to ppo prostu zaznaczyło sie miejsce w ktorym powinna pojawic sie w razie ciązy kreska. jak nie jest rózowa to nie ma ciązy. dla pewności potórz test za parę dni.

Gość helga33333
Ja tam nie widzę drugiej kreski, ale nie byłam nigdy w ciąży i nie wiem....

też widzę bladą kreseczkę, myślę, że poprostu jest bardzo wcześnie, ale wyrażnie widać ślad, myślę, że jest dużą szansa!:) daj znać za parę dni! trzymam kciuki

Gość xxxxxxxxxxxxxaaaaaaaaaaaaaaa
już sama nie wiem co mam myślec! dokładnie 15 dni temu robiłam test owul.i wyszły 2 ciemne kreski oznaczające owulację.test robiony wieczorem a rano doszło do zbliżenia.wszystko było ok,dziś zrobiłam testy ciążowe-test zabarwił się cały na różowo,potem lekko zbladł,kreska kontrolna pojawiła się ciemna, a ciążowa ledwie widoczna różowa.myślałam że mam jakieś omamy i zrobiłam 2 testy przed spaniem dziś rano,i jeden o 16 jak wstałam z pierwszego moczu-wszystkie testy zachowały się identycznie. ponadto poracuję na noc,więc żyję w innych godzinach,i zauważyłam że w pracy boli mnie brzuch jak przed okresem od ok 3 dni.bolał mnie również dziś rano jak szłam spac.innych objawów narazie nie mam. czy któraś miała podobnie? czy na teście były ledwiutko widoczne kreski które potem okazały się synem lub córką? JUŻ NIE WIEM CO MAM MYŚLEC!!! ps. czy wrażliwośc na zapachy może pojawic się tak wcześnie???

Gość tajasne
no ale co, jak kreski są to ciąża jest. blade są bo to poczatek ciazy. z czasem ich zabarwienie bedzie narastac. tylko żeby byly różowe, a nie przezroczyste...

Gość Pseudonim dla mnie
Peciez na kazdym tescie jest napisane- blada czy mocna druga kreseczka oznacza ciaze. tylko sparawdz w odpowiednim czasie, bo dwie minuty dluzej i moze juz dawac falszywy wynik.

Autorko, moje 3 testy zrobione przed @ wyglądają identycznie. W niedzielę mam termin @ i powtórzę test. Mam nadzieję, że będą dwie wyraźne kreski. Mam już dziecko, o które starałam się przeszło 3 lata, a teraz to byłby drugi cykl starań. Powodzenia.

Gość weee
Zrobię test we wtorek...a może uda mi się wytrzymac do środy? o ile nie nadziejdzie @...grudniowa mama 06 - też mam jedno dziecko...a właściwie nastolatka :)...