Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pyta nie błądzi........

śluz

Polecane posty

dziewczyny potrzebuję pomocy... od 4 miesięcy staramy się z męzem o dziecko ale nic nam nie wychodzi ... czekaliśmy do teraz bo mam mieć jutro owulkę i chcieliśmy zacząć znów swoje starania ale obawiam się że nic z tego ponieważ ostatnio postanowiłam zacząć sobie badać położenie mojej szyjki i zauważyłam że mam bardzo ale to bardzo gęsty biały śluz i w palcach jest on rozciągliwy ale jest biały i bardzo gęsty! ostatni @ miałam bardzo skąpy ale wykluczam ciążę ponieważ w 4 dniu tego @ zrobiłam test i była 1 krecha... czy ktoś też tak mial albo ktoś się orientuje co to może być lub od czego tak mi się dzieje?? dodam że w zeszłym miesiący wszystko było ok...

nikt nie pomoże?

hello jest tu ktoś?

proszę niech ktoś odp bo zwariuje...

Gość frr
śluz w dni płodne powinien byc jak białko jaja kurzego - przejrzysty i rozciągliwy...

to to ja wiem ale w tym miesiącu jest taki kremowy i bardzo bardzo gęsty ale w palcach jest rozciągliwy... czy może on powodować że plemniki nie dotrą do komórki tzn czy może on blokować plemniki?

Gość ela0908
Ciężko określić czemu tak sie dzieje,ja w tym cyklu też miałam taki śluz,momentami biały zmieszany z przezroczystym,test owulacyjny wyszedł pozytywny.Na poprawę śluzu płodnego pomaga wiesiołek( np.oeparol) do wystąpienia owulacji.

dzisiaj na szczęście się polepszyło śluz jest mniej gęsty niż wczoraj i bardziej przeźroczysty taki jakby z białym wymieszany.... zobaczymy czy coś z tego wyjdzie ja już zwątpiłam ale ....