Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anankei

czy ktoras z Was zauroczyla sie w zajetym facecie?

Polecane posty

Gość Anankei

Dajmy na to, ze poznajecie mezczyzne, ktory jest bardzo interesujacy, inteligentny, ciekawy, dowcipny, swietnie Wam sie rozmawia razem. Wydaje sie Was podrywac, flirtowac z Wami, a na jego koncie na NK sa wspolne zdjecia z dziewczyna, Co robicie? Darujcie sobie pouczenia, bo nie mowie, ze to moja historia... :)

Gość żona kazika kontra hedora
z regóły to daję sobie spokój...bo na co mi ktoś kto robi w chuja swoją kobietę flirtując z innymi? To samo by zrobił ze mną. proste. Jak coś to zajęty facet to tylko na raz. np żeby pobawić się na disco. Bo skoro tam przyszedł sam, to nie po to by się modlić.

Gość czerwona i zielona
ja jestem z takim już 5 lat

Gość Anankei
Hm, nie na disco, a na wspolnej duuuzej imprezie - powiedzmy typu Woodstock albo Castle Party, gdzie on jest bez dziewczyny.

Gość Anankei
czerwona i zielona - nie przeszkadzalo Ci, ze kogos ma? jesli przeszkadzalo , jak to sobie wytlumaczylas? czy jestes ta druga?

Gość czerwona i zielona
znaliśmy się wcześniej więc wiedziałam, że ma żonę, zakochaliśmy się w sobie tak po 3 latach znajomości i nie było już wyjścia, gdzieś tam w środku przeszkadza ale nie tak bardzo, przyzwyczaiłam się, może jestesmy nietypowi bo ja nie oczekuję aby on ją zostawił a on też nie zamierza tego robić, jest moim prawdziwym przyjacielem, zawsze mogę na niego liczyć

Gość Anankei
to powiedz co robisz Husky

Gość niegrzeczna kursantka
ja -w moim mrauć instruktorze z kursu (żonaty lekko po 30) flirtuje z nim ale nie przekraczam granicy jak na razie kuurczę tylko niedługo egzamin i się skończą nasze jazdy we dwoje 😭

Gość Anankei
czemu flirtujesz z zonatym facetem?

Gość aha i achh
Jeszcze raz, bo nie czytacie. :o Nie mówimy "zauroczyć się w kimś" tylko "zauroczyc się kimś" Zauroczyłas sie starszym facetem, a nie w starszym facecie. W starszym facecie to się mogłaś zakochać. :o P.S. i czemu mi do kurwy nędzy kazecie modki wpisywać hasło????

ja się nie tyle co zauroczylam, a mnie szwedzi na dole jak go widzę :(

Gość Anankei
Hm, ja jestem ciekawa odpowiedzi tych co sie zauroczyly, co zrobily

Gość Alirguś__
Ja zakochalam sie w pewnym sesie zajetym facecie bo to bardzo mlody ksiadz, swiezo po swieceniach(dokladnie 2 miesiace), znalismy sie rok, jeszcze jak byl diakonem zakochalam sie w nim, on tez ze mna flirtowal, ale teraz przeniesiono go na drugi koniec polski a ja sie zalamalam, tesknie za nim, byl taki piekny, slodki, zabawny, uwielbialam jak szeptal mi rozne zeczy do ucha, nie raz przejechal mi reka po biodrach podczas spaceru, inni tez to widzieli Tak za nim tesknie, ale musze zapomniec

Gość samospełniające się proroctwo
Jeszcze dwa tygodnie temu byłam w takiej sytuacji, tyle że ja się zdążyłam zakochać. Ale jak na nk zobaczyłam zdjęcia jak się całuje ze swoją panienką to mi miłość przeszła automatycznie, czuję do niego jedynie obrzydzenie. A najlepsze jest to, że przerzuciłam się na jego wolnego kumpla, nie żeby się z zemsty odegrać czy coś, tylko w momencie tego szoku i załamania nerwowego nastąpiło jakieś przeniesienie uczuć, na które nic nie mogę poradzić :D

Gość Anankei
A czemu niektorym wtakich wypadkach nie przechodzi? czym sobie tlumacza zachowanie faceta

jak to co zrobiłam? faceci uważają się za lepszych, więc ucze się od lepszych! mysle "penisem" zaliczam i nitz to dla mnie nie znaczy. seks to przeciez tylko seks :o

Gość niegrzeczna kursantka
dlaczego flirtuję ? bo mnie to kręci,podoba mi się ten mężczyzna-przystojny,inteligentny,ma poczucie humoru ot ma to coś.Zresztą ja wolę starszych od siebie więc to też dodatkowy powód.Ma bardzo seksowny tyłek :D

nie no zartowałam :P tak na poważnie to nitz nie zrobiłam i nie mam zamiaru i tyle..

Gość lulcia piękna
Ja się zauroczyłam, zakochałam, był zonaty ja tez mężatka i od 17 lat jesteśmy razem. czasem tak w życiu bywa, że strzała Amora trafia w najmniej oczekiwanym momencie.

Gość Anankei
hmmmm...

Gość tania jania
lulcia piękna ale jest tylko z tobą czy z pierwszą też?

Gość lulcia piękna
Ze mną jest bo w maju się poznaliśmy, a w październiku już się do mnie wprowadził. Potem były rozwody, nasz ślub itp.

Gość lulcia piękna
razem jesteśmy 17 lat, mieszkaliśmy razem, ale ślub wzięliśmy nie od razu, nie, nie. Byłam ostrożna.

nastepna ktora patrzy na to czy chlopak jest zajety poprzez jego zdjecia na NK :( no kurrrr........ cierpie i serce mi peka...

skoro on nie zamierza zostawic zony a ty tego od niego nie wymagasz( bo jestes swiadoma ze predzej se hoooja wylize niz to zrobi i ze nie ma sensu zebys go o to prosila) to sie odpiernicz od nieo i jego zony i zacznij sobie ukladac wlasne zycie zamiast rozpierniczac je innym

Gość Anankei
ta_ra_ra nastepna ktora patrzy na to czy chlopak jest zajety poprzez jego zdjecia na NK no kurrrr........ cierpie i serce mi pek Nie rozumiem

Gość O&O
husky kiedy nauczyłaś się penisa nie nazywać wulgarnie?