Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

torcik55

Dlaczego ciagle nie moge miec dziecka!!!!

Polecane posty

Gość kooooooko
moze masz zrosty w jajowodach albo endometrioze? u nas tez wszystkie testy pokazywaly ze jestesmy oboje zdrowi i plodni, i w sumie przez przypadek endometrioza zostala wykryta i wypalona podczas laparo, obecnie 23 tydzien ciazy

Gość kooooooko
a i dodam jeszcze ze kazdy mi tez pieprzyl o wyluzowaniu, staralismy sie ponad 2 lata, zeby nie moje zaparcie to pewnie do tej pory nie bylabym w ciazy, przy staraniach do roku nie mozna mowic o nieplodnosci, to brzmi wrecz smiesnie o obrazajaco dla kogos kto sie stara dluzej..po 5 miesiacach zaciazylam bo sie wyluzowalam phi..nie skomentuje tego..

ale wtedy by nie dochodzilo do pekniecia pecherzyka graffa a jajniki mam czyste bez torbieli gdyby pecherzyk nie pekal albo by sie wchlonol albo zrobila by sie torbiel a ja nic noe mam na usc widac peknieta otoczke pecherzyka graffa .......sama trace chec do wszystkiego mysle ze z czasem zapre sie i juz przestane sie starac i zrezygnyje z tego czego pragne porazka zabiera mi checi a wiem ze jak bedzie mi ciezko to zrezygnuje na zawsze niechce byc mama na emeryturze babcia na wywiad................

kooooooko nie umiem sie wyluzowac kazdy miesiac gorszy od nastepnego nie moge spac nie jem przychodzi kolejna @ i lzy plyna same maz mowi kiedys sie uda ale obawiam sie ze moze nie bedzie to juz tem czas ta radosc

Gość nika III
Spokojnie 9 m-cy to nie tragedia, trzeba próbować i już , nie nakręcać się. ja próbowałam przeszło rok.

Gość kimi2
Cześć dziewczyny,doklejam sie do was z tym samym problemem.Biore duphaston,który wyregulował mi miesiączki i ciągle nic.Jestem załamana,mam już wspaniałą córeczkę 3letnią,czas na następne.Owszem mam stresujące życie ale kto go teraz nie ma....Tak czytałam co piszecie to może faktycznie przez to że bardzo chce drugiego dziecka,a może dlatego że zażywam linea detox a wcześniej ocet jabłkowy...jak myślicie?Gorzej bo mąż wyjeżdża za granice i nie możemy kiedy chcemy .Może gdy się wygadałam to stanie się cud i zajdę,oby tak było.