Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec i basta

co was wkurwia u wspolokatorow?

Polecane posty

Gość koniec i basta

j.w

Gość żona kazika kontra hedora
rumocze od rana, mlaska jak świnia, nad jednym zadaniem z fizyki siedzi cały dzień, noo i że ogólnie mnie wkurwia. Mówię o tej co mam z nią pokój bo ta co ma drugi w droge mi nie wchodzi, na szczęscie.

Gość Skywalk
Mnie wkurza wspollokatorka :( po pierwsze, ubiera sie jak dzifffka z burdelu - po domu chodzi w odslaniajacej gacie mini lub krotkich koszulkach z cycami na wierzchu, koniecznie w szpilkach (caly dzien!!!) ktorymi rysuje panele i w pelnym makijazu. W lazience siedzi godzine do dwoch. Jest straszna syfiara, jak wyleje to nie zmyje, rzuca swoje rzeczy na nasze. Praktycznie wcale sie nie odzywa do nas reszty, wciaz sprowadza jakis facetow o dziwnych porach

Gość koniec i basta
a u mnie...siedzi 24h przy kompie,jak sie cos pytam to musze sie powtarzac 100 x bo mnie nie slyszy,slucha szatanskiej muzyki glosno i nawet drzwi nie zamknie od siebie do pokoju,przy grach to samo.a poza tym zginela mi sukienka po wizycie jego laski .przeszukalam caly dom a to nie jest igla.pod moja nieobecnosc robi imprezy i po moim powrocie okazuje sie ze zginal mi dozownik od perfum.o losie.