Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krecone kudły

Jaką prostownicę możecie polecić?

Polecane posty

Gość krecone kudły

Jakiej używacie i sie sprawdza? Albo ogólnie skąś tam wiecie że jest dobra? Chcę taką by włosy w chwilę prostowała, mało niszczyła, nabłyszczała i żeby włosy 20 min po wyjsciu sie nie puszyły i nie skręcały?

Gość krecone kudły
podnosze.!

Gość menda aspoleczna
i może jeszcze frytki do tego? 🖐️

Gość krecone kudły
keczap tez sie przyda 🖐️

Gość zieloonoka dziewucha
ja mam babybliss i polecam

Gość hrshrhrhrhhhbwdrfbsbsrdgbhsr
REMINGTONA (jest wiele modelow tej marki więc nie wiem czy wszystkie sa takie super jak moja) używam codziennie i do dzisiaj prostuje szybko. codziennie zajmuje mi to ok 5 min .polecam:)chyba z 5 osób z mojego polecania kupiło ją .używają i bardzo chwalą:)

Gość krecone kudły
ja właśnie czytałam że remington jest zły, ze plytki szybko sie scieraja i wlosy są sianowate. zalezy w sumie jakie kto ma włosy bo ja okropne i czy na wszystkich sie sprawdzaja. hrshrhrhrhhhbwdrfbsbsrdgbhsr- mozesz cos wiedziec napisać? jakie masz wlosy jakie efekty, jaki model masz?

Gość pawianka
Ja prostuje włosy już 6 lat i wypróbowałam 5 prostownic, więc doświadczenie mam :D obecnie posiadam prostownice GAMA- włoska firma, bardzo dobrze prostuje włosy, po prostu uwielbiam ją :) Zapłaciłam za nią 280 zł ale warto było

Gość krecone kudły
to musze sobie dzis poogladac te co radzicie, osobiscie tez przetestowałam jakies 6 prostownic, bo prostuje od jakis 2 lat , wczesniej nie prostowałam no i żadna nie zdała egzaminu:P mam jeszcze prosbe, piszcie jakie macie wlosy czy stosujecie cos np jedwab itp, jesli ktos ma doswiadczenie co stosowac a czego nie... przetestowałam duzo rzeczy lecz zadna sie nie sprawdzila, moze moje wlosy sa takie:(