Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blueyedboy1234

Podcinanie żył? potrzebuję informacji

Polecane posty

Gość blueyedboy1234

proszę o normalne,poważne wypowiedzi,choć pewnie będzie o to trudno... Mam parę pytań 1.czy nie wiecie może jaka jest statystyka - tzn ile osób które targnęło się w taki sposób na swoje życie odratowano? 2. Czy probowaliście kiedys? - chętnie poczytam o Waszych doświadczeniach 3.jak wygląda ew. leczenie po?

Gość żona kazika kontra hedora
nie zdam statystyk , ale jak co, to tnij się po lini prostej. Większe prawdopodobieństwo wygranej . Czyli tego co masz na celu robiąc to.

no, słyszałam że lepiej podcinać wzdłuż a nie w poprzek. Wtedy trudno odratować

Gość blueyedboy1234
czasem ktoś się znajdzie... nic mi nie zaszkodzi się zapytać i poprosić o opinie, to chyba nic złego szukać informacji których nie mogę znaleźć w google...

Gość czerwona i zielona
ludzie przestańcie, to nie jest śmieszne

Gość blueyedboy1234
nie chcę tego robić, po prostu interesuję się tematem. Inne sposoby na samobojstwo mnie nie interesują, nie po to ten temat założyłem :)

coś ty! po lekach to się człowiek wymęczy bo jak weźmie za mało to będzie rzygać dalej niż widzi, a potem płukanie- rura do gardła, przełykać po tym się później nie da a tak chwilka bólu przy nacinaniu a potem jak krew spływa to czujesz się jakbyś zasypiał, po prostu słabniesz i tracisz przytomność

Gość 100 % pewne
ja lykalam leki i mnie odratowali mialam plukanie zoladka nic przyjemnego w chwili lykania tabletek nie czulam zadnego strachu

Gość ghjgfjfg
ani leki ani podcinanie żył to nie są skuteczne sposoby. powiedziałbym że całkowicie nieskuteczne

Gość ghjgfjfg
nie ma w tej chwili żadnych leków na rynku które wywołają bezbolesną śmierć. można sobie co najwyżej nerki i wątrobe uszkodzić

Gość blueyedboy1234
księżniczka przedwiośnia jasne, może od razu to moje hobby? nie ma nic złego w zdobywaniu informacji to że akurat taki temat to nie znaczy że nie można nic o tym wiedzieć! Paranoja to taki sam temat jak każdy inny, niektorzy nie wiedzą nic o seksie - więc pytają takie to straszne jak człowiek się chce czegoś dowiedzieć:D co innego jakbym rzeczywiście chciał się zabić, wtedy bym niektórych z Was rozumiał

Gość ghjgfjfg
krew krzepnie, a w razie odratowania można stracić czucie w kończynach czytałem o dziewczynie która tak sobie uszkodziła jakiś nerw i potem miała chroniczne bóle

A ja polecam mimo wszystko poszukanie na google. Jest jakieś forum medyczne. Znalazłem tam bardzo ciekawy temat o podcinaniu żył. Wypowiadali się głównie ratownicy medyczni. Ale ja to dawno czytałem, więc linka nie dam bo nie mam, jak jest ktoś bardzo ciekawy to google.

Gość guru

Po co sie zabijac!wystarczy poczekac.

Gość rzym upada

lepiej patrzeć jak ten światowy burdel upada, z pilotem w ręku

Gość 111

ale ty Jesteś  zryty niech cie zamkną w jakimś zakładzie na leczenie sie 

Gość TREB
Dnia 6.08.2010 o 00:06, Gość blueyedboy1234 napisał:

proszę o normalne,poważne wypowiedzi,choć pewnie będzie o to trudno... Mam parę pytań 1.czy nie wiecie może jaka jest statystyka - tzn ile osób które targnęło się w taki sposób na swoje życie odratowano? 2. Czy probowaliście kiedys? - chętnie poczytam o Waszych doświadczeniach 3.jak wygląda ew. leczenie po?

przereklamowane, nic nie daje próbowałem...

Gość gfd

Lepiej samej się za.bić umieranie na głodzie jest bolesne pamiętam jak się głodziłem specjalnie na chudnięcie  ale mogę brać amfetamine na odchudzanie

Gość Gość

Ale syf

Gość fentanyl

fentanyl