Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eweelinkaaaa

kobieta bluszcz

Polecane posty

to osoba, ktora czerpie energie witalna z poczucia, ze jest niezbedna partnerowi, ktora tak manipuluje partnerem by ten coraz bardziej jej sie podporzadkowywal

szczery lawiruje między konkretnymi odpowiedziami haha mysle, ze nie liczysz na to, ze ktos napisze o twoim talencie literackim :-)

Gość Podoba mi się
Nie, ponieważ go nie posiadam :P.

Gość Podoba mi się
I tak źle, i tak niedobrze ;).

Gość kot13
to wampir emocjonalny- wampiry są silne a kobieta bluszcz wydaje się być słaba ale uznaję tę definicję:-)być może w słabości siła

Gość lorikaa
ale i tak ta dziewczyna miała farta bo była kilka lat z facetem, wg mnie fajny, ale po kilku latach wieszania się mu na szyi, otwarcie mówił, że jest stłamszony i chce odejść, ona go błagała by został. Rok temu był osowiały i totalnie zdołowany, dla mnie ta koleżanka to fenomen jest, najlepsze ze wtedy twierdziła ze ich związek jest w rozkwicie. W koncu jednak kazał jej się wyprowadzić. Pół roku mówiła, że nie rozumie dlaczego od niej odszedł, przeciez codziennie mu obiad robiła, prała, prasowała, studiując jednocześnie i pracujac na ich mieszkanie:O Człek ślepy jest jak się zakocha:O ale w tym przypadku poraża totalna Btw. gość dobrze miał, troche jej niedocenił... ale jak to się mowi, można zagłaskać na śmierć

Gość Podoba mi się
Kot, mi się wydaje, że kobieta-bluszcz nie jest słaba. Nie bez powodu ktoś wyżej napisał, że nie da się od niej odejść. Coś jak manipulacja? Manipulujący nie jest słaby.

Gość Podoba mi się
zawsze szczery - poprzestańmy na temacie dyskusji :).

Gość kot13
tak czy owak czas na polowanie:-) dobranoc wszytkim - że też to forum tak wciąga:-)

Gość lorikaa
o dziękuję ale nie wysiliłam się męczę się z tym przypadkiem okropnie:O

Gość kot13
bluszcz nie jest w stanie rosnąć w górę bez podpory

Gość lorikaa
" to osoba, ktora czerpie energie witalna z poczucia, ze jest niezbedna partnerowi, ktora tak manipuluje partnerem by ten coraz bardziej jej sie podporzadkowywal" coś w tym jest kojarzy mi sie z filmem Trujący bluszcz młoda dziewczyna owija sobie wokół palca bogatego tatusia przyjaciółki.... resztę polecam obejrzeć ;)

Gość Podoba mi się
zawsze szczery - tylko krowa nie zmienia zdania :). kot podpora nie zawsze wie o swojej funkcji.

Gość kot13
zawsze szczery- jeśli miałaś dziś zły dzien- przykro mi:-) Lubię Cię czytać ale dziś już się pożegnam:-)

Gość lorikaa
a może słowo podpora zamienmy na podziw mężczyzny, albo hm jego uległość ;) im bardziej kobiecie ulega mężczyzna, tym bardziej czuje satysfakcję..

Gość kot13
forum uzależnia :-) każdy chce mieć ostatnie słowo złośnico:-) I tak Cie lubię (póki co) :-)pa:-)

Gość kot13
ależ proszę bardzo:-) nie wiedzieć czemu atakujesz i dyskredytujesz dziś każdego rozmówcę - może taki Twój styl- nie wiem. Ja staram się raczej rozmawiac i tyle. Podczytuję temat kochanki i wiem o istnieniu osoby o nicku karolek ale nie identyfikuję się z nim. Po prostu kazdy temat traktuję osobno. I nie uważam się sa mądralę- po prostu staram się rozmawiac. Dobranoc:-) p.s. szkoda, że temat się rozmywa- loriko - mądry przykład tego filmu- obejrzę:-)

Gość kot13
widziałam ale tej kochanki nie uważam za bluszcz a raczej za psychopatkę

Gość kot13
zastanawiam się nad filmem którego bohaterką mogłaby być taka kobieta i nic mi nie przychodzi do głowy:-) teraz będę całą noc myślec.:-)

Gość kot13
zawsze szczery- dziwny sposób rozmowy no ale taki masz styl- staram się być kotem niezależnym od czynników zewnętrznych- wiesz- coś jak Neo;-)pracuję nad tym tak więc Twoje słowa czytam , analizuję i nie biorę do siebie:-)