Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie miiii

POMÓŻCIE MI!!!

Polecane posty

Gość pomozcie miiii

Słuchajcie, potrzebuje tytułu polskiej piosenki z serialu Tancerze. Wczoraj tak sobie ogladalam powtórki i w 10 odcinku drugiej serii jak dwie dziewczyny siedzialy chyba w jakiejs stolówce czy coś takiego to leciala w tle taka polska piosenka... Czy ktos móglby mi pomoc?? Prosilabym o napisanie tytułu. Z tego co pamietam to śpiewał ją facet. Prosze pomóżcie mi, nigzie nie moge tego znalezc.

Gość klexxo
no coś Ty............ Nikt nie pamięta jaka piosenka leciała w danym serialu w danej scenie. Musiałabyś postarać się o jakiś link z youtube...

Gość pomozcie miiii
Szukałam wlasnie ale nic nie moge znalezc.. :( a tak mi sie spodobala ta piosenka :(

Gość trzydwajedenstart
a pamiętasz słowa?

Gość pomozcie miiii
nic a nic... pamietam ze byla taka dosc wolna i spiewal ja jakis facet ale nic wiecej..

Gość trzydwajedenstart
ciężko tak znaleźć. ewentualnie wejdź na stronę serialu, poszukaj jakiegoś kontaktu i poproś o soundtrack z tego odcinka.

Gość pomozcie miiii
Ten odcinek był o tym: W szkole pojawia się nowa pani prezes zarządu. Okazuje się, że została nią Aleksandra Szymanowska, ciotka Sylwii sławna tancerka, dawniejsza rywalka Alicji na scenie. Bernarda odwiedza była żona. Znana pisarka jest bardzo odmieniona. Prosi byłego męża o niecodzienną przysługę aby przyjął do pracy jej przyjaciela Carlosa, młodego kubańskiego tancerza. Po klęsce musicalu "Grease" Roma postanawia wyjechać do Londynu, aby tam szukać szczęścia na scenie. Jerzy próbuje ją zatrzymać, jednak bezskutecznie. Wskutek intrygi Roberta zostaje ujawniona tajemnica Alicji epizod z pubu go-go. Aleksandra jest wzburzona, wymusza na Helenie zwolnienie Alicji z pracy. Nie docenia jednak podopiecznych Alicji w czasie jej wizytacji, wszyscy studenci pierwszego roku, z Sylwią na czele, wykonują taniec erotyczny, aby pokazać Alicji, że jej nie odrzucają i będą stać za nią murem.

Gość pomozcie miiii
No chyba nie znajade :(

Gość pomozcie miiii
Właśnie nie wiem, ale chyba nie bo jego głos bym rozpoznala i jakos bym znalazla te piosenke.

hmm .. to nie wiem. ja tylko pamiętam Kupiche jak śpiewał. a po polsku ta piosenka ?

aa, przeczytałam, że tak. ; p no więc jak pisałam, pamiętam tylko jakiś utwór Feela

Gość pomozcie miiii
Tak po polsku jest piosenka.

jak coś to tytuł tej piosenki "no kochaj mnie". może dzisiaj też będzie lecieć ta pisoenka, co wczoraj i spróbuj słowa zapamiętać ; p

Gość pomozcie miiii
Jeśli będzie to na pewno zapamietam ale wątpie w to zeby była :( kurcze przysnęło mi się i nie zerknelam na napisy koncowe tak to bym nie miala teraz klopotu ze znalezieniem.

Gość uoikjmnbvcxz
up u :)