Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi dziwnie jakos

jest mi dziwnie jakos

Polecane posty

byl u mnie kuzyn razem z narzeczona - przyniesli zaproszenie na slub. potem byli u mojej siostry, tez ja zaprosili, przy okazji zaprosili tez na przyjecie weselne. jest mi mega smutno, bo relacje miedzy mna a nim a nim a moja siostra sa takie same, wiec nie wiem, czemu zaprosil tylko ja :( jest mi przykro, chcialam sie wygadac

niech sie ktos pouzala nade mna, moze zrobi mi sie lepiej :(

plis :(

Gość sallyneedshelpp
a to chamy! dziadostwo sie szerzy, serio

no chamstwo, zwlaszcza, ze nigdy ani sie nie klocilismy, ani nic... nie mam dzieci, wiec nie mam zaproszenia dla rodzicow z dzieciakami...

mi tu nawet nie chodzi o to, ze nie zaprosil mnie na to przyjecie weselne, tylko sam fakt, ze siostre zaprosil, a mnie nie... :( wspominal, ze nie robi jakiejs wielkiej imprezy po slubie, wiec zrozumialam ze pewnie zaprasza tylko rodzicow, tesciow, dziadkow, taka najblizsza rodzine :(

Gość wertdfgfds
moze liczyl na lepszy prezent od niej ? wiecej kasy ? zapraszam na www.forumdlainteligentnych.pun.pl otrzymasz wsparcie, porady oraz nalezny szacunek.pozdrawiam

Gość bluesss kafe
możee ona jest starsza ? ma męża ? to bardziej wypada niż ciebie? chociaż w sumie żenada ja bym się obraziła, mógł albo was obie zaprosić albo żadnej

to nie jest typ czlowieka, ktoremu brakuje kasy, wiec raczej nie o to chodzilo... zreszta, nawet jesli, to by raczej do mnie uderzal w tym temacie. plakac mi sie chce, bo na ten slub cieszylam sie juz od jakiegos czasu, a tu takie cos :( juz mi sie tam w ogole nawet na sam slub nie chce jechac...

jest starsza, nieznacznie. ja mam narzeczonego i siostra tez, wiec tutaj roznicy tez nie ma... bezsensu... :(

Gość wertdfgfds
ja bym sie obrazila i wogle nie pojechala...

tak wlasnie planuje zrobic :( szkoda, bo juz nawet widzialam ostatnio sukienke, ktora moglabym zalozyc... a najgorzej i tak bedzie mi po tym calym slubie, jak wszystcy na naszej klasie beda wrzucali foty z imprezy, a ja bede ryczec w poduszke, ze jestem beznadziejna i rodzina mnie olewa :(

Gość xdddddddddddddddddddd
idz na wesele na sile, przy wstepie powiesz ze zaproszenie zgubilas w kosciele i ze mloda para poreczy za ciebie

slub cywilny, wiec w kosciele nic nie zgubie raczej... poza tym przyjecie jest w malej restauracji, doslownie kilka-kilkanascie osob bedzie, wiec raczej wbicie sie na impreze nie wchodzi w gre. poza tym to by bylo dosc glupie pchac sie na sile tam, gdzie mnie nie chca...