Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magically

MÓJ OJCIEC PIJE DZIEWIĄTY DZIEŃ :( mam dosyć :(

Polecane posty

mam dosyć mojego ojca! jutro na dodatek mam spotkanie z pewnym chłopakiem, a on nie wie jaki jest mój ojciec :( gdyby wiedział... olałby mnie :( czy to jest powód do wstydu? czy tracę jakos na wartości, że mam takiego ojca? :( Ten chłopak pewnie niedługo sie dowie, jakiego mam ojca, a wtedy mi będzie głupio :((

Gość poprostu jaa
twój ojciec dziewiąty dzień moj trzeci tydziń,, mam dość musze go niańczyć jak 5 letnie dziecko by sie nie podpalił by gaz zakrecił i itp a jak wyjde z domu to matka mi awanturę urządza jak mogę przepija kasę a odemnie biorą to co zaoszczędzę mam już dość nienawidzę tego domu kulke w łeb sobie dać każdy facet mnie zostawia bo mam ojca pijaka i matkę która ma odchyły z drugiej strony nigdy ich nie zostawie siostry sie wyprowadziły ja zostałam ... mam dość;/

Gość No to sie wyprowadz
skoro masz dosc. Jesli masz dosc, to pora cos zmienic. Samym narzekaniem nie mozna nic zmienic, wiem bedzie ciezko, ale to juz Twoj wybor.

uczę się jeszcze w liceum, na razie o wyprowadzce nie ma mowy. Poprostu jaa ----> poważnie, Twoi rodzice sa jedynym powodem, dla którego zostawiali Cie faceci?

Gość sjjaaajjj
znajdź sobie chłopaka co też lubi golnąć a na pewno polubi twojego ojca:D

Gość frizz is finished
a ja Wam dziewczyny napisze tak...jestem juz zona i matka,troche znam zycie.moj ojciec jest takze alkoholikiem i potrafil wpasc w taki trans kilkudniowy albo nawet kilkutygodniowy.w Waszym wieku myslalam,ze problem picia dotyczy tylko mojej rodziny i nikomu o tym nie mowilam,bo bylo mi wstyd...teraz wiem,ze ten problem dotyka wielu osob z mojego otoczenia.praktycznie 80%moich znajomych mialo pijacego ojca...i co?ci ludzie dawno juz maja swoje rodziny.pamietajcie,ze nie ma idealnych rodzin...w jednej ojciec pije,w drugiej chodzi na baby,a w trzeciej bije matke,a w czwartej wszystko na raz.jezeli zostawi Was facet z takiego powodu,ze wasz ojciec pije to nie jest wart uwagi,bo wiaze sie z Wami,a nie z Waszym ojcem.wiem,ze na pewno Wam ciezko i szczerze mowiac bedzie to za Wami szlo cale zycie niestety,ale macie szanse stworzyc naprawde fajny zwiazek z osoba dla ktorej to Wy bedziecie wazne,a nie to z jakiej rodziny pochodzicie:)

Gość jbhfljkFH'D
MOJ OJCIEC TEZ JEST ALKOHOLIKIEM! gdy moja mama chciala go zostawic probowal popelnic samobojstwo... ciagle bezpodstawnie oskarza moja mame o zdrade i poniza ja.. a ja mam chlopaka, mieszkam z nim i on wie jaka patologie mam w domu. nieraz probowal interweniowac gdy moja mama z placzem przychodzila i mowila ze znow robi awanture. przeciez on nie bedzie zyl z moim ojcem tylko ze mna. za rok slub:)

Gość Lowe krowe kocham byka
frizz is finished - masz totalna racje!!! Zawsze wydaje sie, ze kazda rodzina obok jest idealna, tymczasem mnostwo ludzi pochodzi z rodzin gdzie byl alkohol. A co do Twojego chlopaka - wyboraz sobie, ze poznalam faceta, spotkalam sie z nim raz i na tym pierwszym spotkaniu powiedzialam mu prawde jaki kiedys byl moj ojciec (teraz nie pije,jesli juz to rzadko i np jedno, dwa piwa, nie mowiac juz o tym, ze anio mu sie sni teraz podnosic reki na mame) i co? I jakos mnie nie olal, umowilismy sie na kolejne spotkanie:) Tak wiec jesli Cie rzuci to znaczy, ze tchorz i nie warty Ciebie pajac.

Gość lolajla
Dobrze sie Wam mowi, ja tez wyszlam za maz ojciec pil, pije i pewnie bedzie pil do smierci i powiem Wam, ze moj maz dowiedzial sie wielu szczegolow o mojej rodzinie po slubie i odkad sie o tym dowiedzial zle mnie traktuje, w koncu jestem do takiego traktowania przyzwyczajona. Tescie tez maja mnie za nic. Gdybym to wiedziala to bym wolala juz siedziec u mnie w tym patologicznym domu, zaluje ze wyszlam za maz duzo upokorzen to mnie kosztuje przez mojego ojca, zniszczyl mi zycie.