Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama.grzecznej.nastolatki

Co robią dzisiaj nastolatki to jest skandal.

Polecane posty

Wiem że moja córka nie pije i nie pali. Ale jej znajomi poprostu to jest coś niedopuszczającego, dzieci naprawdę z dobrych rodzin, dziewczyny z piwem i papierosami. Nie wiem całe życie wychowuje się dziecko na porządnych ludzi a presta otoczenia robi swoje.

Gość kobieto...
'niedopuszczalnego'- jeśli już :O

Gość jak smiesz tak walic prawde
pociesze cie, o ile moze byc to pocieszeniem - z tego sie czesto wyrasta

oj daj spokoj, a jaka ty bylas w ich wieku? ja tez palilam i pilam, i co? na ludzi wyroslam :classic_cool:

Gość RomanoSexmacher
Teraz nastolatki robia takie rzeczy w łóżku, o jakich Tobie nawet się nie sniło, mamuśka 🖐️

Gość Anthia20
skąd wiesz ze nie pije nie bądź tego taka pewna :D a ty co robilas w jej wieku daj sie dziewczynie wyszalec

nie dziwi mnie to. jak ja bylam gowniara, owszem, takie osiedle bylo ze same chlejusy i cpuny, ale to bylo jakby naturalne w moim srodowisku. ale ta dzisiejsza mlodziez - spojrz na ich rodzicow: zamiast wychowywac swoje pociechy to pedza gdzies, a dziecko sie samo nie wychowa, wiec albo zrobi to rodzic, albo ulica i rowiesnicy - tak jak potrafia, a ze nie potrafia to taki jest efekt

Gość gieorgiej
Czy chcesz ją rozmnożyć?Jak wychowujesz DZIECKO na porządnych LUDZI? Zbiorcze ciało? Zapomniał stary wół, jak młodym cielęciem był. Najwyraźniej tak daaaawno to było....

Gość u mnie rodzinie nikt nie
palił, nie pił , nie przeklinał - zadnym wieku - no i moje dzieci tez tego nie robia. Mysle,za najazniejszy jest sensowny przyklad i autorytet budowany autentycznie, nie zakazami.

Nie obrażaj mnie że jestem stara, mam 43 lata i co z tego powodu? Pamiętam jak to było, w domu punktualnie o 20 czasami 20.30 i czasu się pilnowało żeby się tylko nie spóźnić, żadne palenie czy picie też nie wchodziło w grę. Kiedyś były inne czasy, teraz młodzież robi co chce.

każda matka tak mówi, a każdy nastolatek robi co robi ;) sama wiem jak to wygląda, mam 16 lat i połowie rodziców moich znajomych by nie przeszło przez myśl że piją albo jarają zielsko...

Gość gieorgiej
Proszę na młodzież nie psioczyć, bo jako osobnik dorosły jest pani dowodem na niewiedzę i nieznajomość polszczyzny - podstawowych zasad gramatycznych. Jeśli młoda polszczyznę ma lepszą i piję - niech pije i pisze poprawnie.

"Kiedyś były inne czasy, teraz młodzież robi co chce." nie robi co chce, a robi to, na co im się POZWALA 😴

Gość gieorgiej
Określenie "stara" nie jest obiektywnym kryterium. Dla mnie jest Pani stara.

Gość gieorgiej
Czy normalna matka była taka grzeczna i opuszczała lekcje języka polskiego w szkole?

sorry ale malolata nie jestem :O

Gość gieorgiej
Dysmózgowie?

Gość Anthia20
nie pije albo dobrze sie z tym kryje :) póki nie robi nic złego to w czym problem? piwo czy dwa to jakaś tragedia dla ciebie? wszystko dla ludzi byle z umiarem

dla nastolatkow alkohol jest niewskazany, z wielu wzgledow. ale skoro rodzice ich nie wychowali, nie pilnuja...