Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 73468736

Mmineta... Czy ją lubicie?

Polecane posty

Gość 73468736

Ja nie za bardzo to lubię... Czy ktoś też tak ma? I jeszcze - jesli są tu jacyś faceci - co powiedzielibyście, gdyby wasza dziewczyna nie lubiła...

Gość A ja nie wierzę,
że facetom to sprawia przyjemność. Tak jak kobiecie branie do buzi penisa. Cięzka robota, oddychać ciężko, cała buzia wypchana i tyle. Ale od czasu do czasu to robię. Miałam trzech facetów, jak powiedziałam, że trochę się krępuję minetą, bo podczas seksu robię się tam na dole mokra, to żaden więcej nie nalegał. Czyli ucieszyli się, że tego nie muszą robić. Zaznaczam, że zawsze jestem wydepilowana i czyściutka..

Gość 73468736
moja dziewczyna lubi jak puszczam bąki

lizanie cipuleczki tak tylko ,że trzeba trafić na supereksperta od tej czynności jak trafisz to poczujesz co to jest ta Prawdziwa minetka pewnie trafiałaś na partaczy

a ty facet pewnie ,że nie lubisz bo trzeba się nagimnastykować trzeba mieć wprawę jak we wszystkim to ćwicz i czytaj sobie różne poradniki lizanka wolę to określenie

Wiadomo higiena 100%, ale pipuszka ma swój naturalny zapach,trochę to krępujące dla mnie, ale sądzę,że mojemu facetowi to nie przeszkadza, może nawet trochę pociąga