Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaa 82

BŁĄGAM NIECH MI KTOS POMOŻE!!!!!! CHODZI O KOMPUTER!!!!!!!

Polecane posty

Gość załamanaaaaaa 82

Mam nadzieje,ze znajdzie się ktoś kto w miarę się będzie orientował w moim problemie:( Od włączenia dziś komp szaleje:( Avast nie wykrywa nic dziwnego, zrobiłam loga hijacks i też wszystko ok, przeskanowałam żeby znaleźć spyware i też czysto, ale cos wyraźnie jest nie tak:( Ledwo go włączyłam wyskoczył dymek, że komputer może być zagrożony- ustawienie w aktualizacjach same się zmieniły:/ za chwile to samo z zaporą:( sama się wyłączyla, za chwilę wyskoczył komunikat, że mam do pobrania aktualizacje, ok pobrałam je i co? okazuje sie po wejściu do Panelu Sterowania, że tak jakby tamte aktualizacje ktore mialam znikneły i na nowo zainstalowały sie te dzisiaj (79aktualizacji) bo przy wszystkich akt.mam dzisiejsza date, więc tamte jakby zniknęły i dlatego system instalował je na nowo:( Myslalam o przywracaniu systemu, ale nie mam zadnych punktow przywracania nawet:( cos sie spieprzylo a ja nie wiem o co chodzi:( POMÓŻCIE PROSZĘ:(

Gość katiess83
Pewnie masz zawirusowanego kompa....Nic innego.

Gość załamanaaaaaa 82
ze zawirusowany to wiem, tylko czym to sparwdzic skoro 3 programy nic nie wykryły:( czekam niecierpliwie az zjawi sie ktos obeznany w temacie;)

Gość załamanaaaaaa 82
nie, AA nie probowałam, najgorsze jest to,ze nie wiem jakie trzeba miec programy zeby system byl w miare dobrze chroniony:( kazdy jest "najlepszy" i "najskuteczniejszy" wiec chyba z 40 musialabym miec zeby miec pewnosc,ze mam wszystko co dobre:P cos polecacie ?

Gość malwarebyte spróbuj, serio
spróbuj malwarebyte, dobry jest. u mnie wykrył trojany.

Gość polecam kasperky
kasperky internet securiti 2010 a teraz ściągnij wersje bezpłatną (na 30 dni) i skanuj komp. zrób to też przez skaner on-line kasperskego albo np nortona, pandy (skanery dostepne na ich firmowych stronach)

Gość do załamanej 82
Jak skończyłaś 18 lat, to pewnie jakiś facet Ci pomoże. Ale za to musisz mu zrobić loda z połykiem.

Gość załamanaaaaaa 82
MAM JESZCZE JEDEN PROBLEM:( przeskanowałam ad adwer'em, znalazł, usunełam i niby wszystko ok, ale teraz jak chce wejść na jakikolwiek dysk to mi sie otwiera IE:/ i to nie ze raz i normalnie tylko takie migawki i otwiera sie razy 50:/ o co kur...chodzi?;/