Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynaaa007

Penis na jeźdźca przestaje działać, pomocy !

Polecane posty

Gość blondynaaa007

Kochane kobietki ! mamy z moim mężczyzną "mały" problem... otóż jego penis "działa" normalnie w każdej pozycji, jest dość sporych rozmiarów... a w tej jednej... "na jeźdźca" nagle traci swoją witalność no i opada... w tej jednej, jedynej pozycji, sam mowi ze bardzo chcialby kiedys sie tak kochac, ale to nie jego wina... zastanawiam sie czy kiedykolwiek ktorejs z Was tez sie trafil taki przypadek ? i co wtedy ? czy moze jakos dluzej trzeba prowadzic gre wstepna, czy moze siegnac po wspomagacze z apteki ? prosze o odpowiedzi

Gość blondynaaa007
?

Gość u na tez
czasami tak sie zdarza.moj maz mowi ze sie jakos stresuje ze ja sie musze meczyc a on sobie lezy hehe,co jest totalna glupota bo mi to sprawia przyjemnosc,no ale coz,psychiki nie pokonasz :D

Gość salllluuutttee
mialam w swoim zyciu dwoch partnerow i kazdemu w tej pozycji maly padal! takze nie jest to jakas anomalia

Gość blondynaaa007
kurczę, a próbowaliście coś z tym zrobić ? ja bardzo lubię tę pozycję więc mi na tym zależy... a on mówi, że jak tylko pomyśli o tym, to "on" opada... :/

Gość salllluuutttee
a recepta na to? zmienic pozycje lub zapodac jakis sztuczny wspomagacz:)

Gość blondynaaa007
ja mam male porownanie, ale nigdy nie bylo z tym problemu... jak pierwszy raz sie kochalismy to widzialam, ze strasznie go to zestresowalo

Gość u na tez
nie znam recepty.my czesto zmieniamy pozycje,wiec zawsze jakis tam czas ten jezdziec sie pojawia,a konczymy zawsze po bożemu:D

Gość blondynaaa007
u nas sie wcale nie pojawil :( on tylko o tym pomysli i koniec...

Gość blondynaaa007
nie zalezaloby mi na tym wcale, gdyby nie fakt, ze to moja ulubiona pozycja !

Gość u na tez
zarzyjscie cos na rozluznienie, w sensie upijcie sie poprostu troche, moze wtedy mu stres minie :)

Gość blondynaaa007
probowalismy tez po kilku drinkach i niestety dalej nic

Gość MasterOF
ze swojego doswiadczenia wiem że aby na jeźdzca "nie opadał" co i mi się zdarza wcześniej penis musi być pobudzony (dokrwiony) ustami lub rekamą.kumasz?

Gość blondynaaa007
kumasz ;D ustami tez pobudzalam... no coz, bedziemy probowac dalej, do skutku ;) a jak sie nie uda to przeciez to nie koniec swiata, ale fajnie by bylo ;)

Gość blondynaaa007
podnosze... jakies jeszcze pomysly macie ?

Gość StarySebek20000
to trzeba wytrenować ... skoro sytuacja stresuje faceta trzeba doprowadzić do tego, żeby jazda konna w głowie Twojego faceta stała się czymś normalnym. Jednym słowem trening czyni mistrza moja propozycja jest taka: 1. na początku w trakcie sexu zmieńcie pozycję na jeźdźca ale tylko na chwilę - tzn wykonaj tylko kilka ruchów tak, żeby nie opadł i znowu zmieńcie pozycje na inną 2. z każdym następnym sexem zwiększaj liczbę wykonanych ruchów lub czas (oczywiście bez liczenia i mierzenia zegarkiem tylko na wyczucie) ruchów albo też liczbę zmian pozycji Pozycja powinna spowszednieć i mieć mniejszy wpływ na psychikę A swoja drogą można to wykorzystać do przedłużenia waszego sexu :) tuż przed dojściem Twojego faceta wystarczy, że na chwilę go dosiądziesz i będzie gotowy do dalszej zabawy

Gość coś go zraża w tej pozycji
hehe, nie znasz dowcipu o rodeo? Powiedz mu ze masz aids i staraj się utrzymać 3 minuty :D