Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artefakt_Diabła

do tych co sie znaja na magii horoskopach itp.

Polecane posty

Gość jak jestes z wawy to chodz do
artefakt, tam masz każdy dzień podany jak otrzworzysz strone to wciśnij ctrl+f (wyszukiwanie) i wpisz datę, żeby nie szukać

spoko,wcinaj sie,mozna zrobić ogólnoeteryczny etmat:D ale niestety nie znam odpiwedzi na twoje pytanie ja tylko karty stawiam i troche runamis ie bawie

hm dziwne, jak tak zrobiłam to sie okazało ze mam zupełnie innego anioła niz znalazłam an innej stronie, heh jak tak ciezko znaleźć to moze popytaj na forach o magii

Szukałam i jest podobnie jak z aniołami, że wszędzie wychodzi inny opiekun ;) Podaję w wątpliwość rzetelność większości stron.

nie chodzi czy imiona aniołów są zbieżne czy wg różnych źródeł się różnią samo ich istnienie przecież budzi wątpliwość i tu raczej chodzi w o wiarę, że ma się opiekuna a wtedy cała reszta nie ma już znaczenia czy to będzie z jednego źródła czy z drugiego

a mi wyszedł ten sam opiekun

chodnikowy latawiec Po pewnych doświadczeniach nie mam żadnych wątpliwości. Serio :) I dla mnie ważne jest poznanie imienia swojego opiekuna. Wydaje mi się jednak, że nie stanie się to dopóki on sam nie uzna, że jestem na to gotowa. Planuję hipnozę regresyjną.

tez wierze w anioły... hipnozie nigdy bym sie nie poddała, bałabym sie. podobno niektórzy ludzie nie budza sie z hipnozy a i "hipnozyterzy" nieżle ludzi wykorzystuja podzas seansu

też mam troszkę obaw związanych z hipnozą kusi mnie ale jednak coś też hamuję ... hm... regresyjna - podróż przez poprzednie wcielenia - jeśli się mylę to mnie czarna popraw mi też wychodzi ten sam opiekun :)

Dobrze myślisz, Latawcu :) Wiadomo, że nie poddałabym się pierwszemu, lepszemu patałachowi. W Szczecinie jest koleś, który zajmuje się tym profesjonalnie i ma dobre opinie. Ale tam mi trochę za daleko i trzeba kasę odłożyć, bo jedna sesja może nie wystarczyć. Jest jeszcze inna, domowa metoda sprawdzenia poprzednich wcieleń, ale jest dosyć niebezpieczna i wolałabym jednak jej uniknąć.

ech ale to jest tak dziwna historia ze albo mnie wyśmiejecie albo nie uwierzycie.zupełnie inaczej jaet jak cos sie przezywa a inaczej jak opowiada

Ja Cię na pewno nie wyśmieję - tego możesz być pewna. Uwierzę też :) Też trochę zajmuję się ezoteryką i wiem z czym to się je, także dla mnie takie historie to nie żadne brednie.

Gość opowiedz, najwyżej cię
wyśmiejemy :classic_cool:

jest taki mechanizm obronny naszego umyslu, ze z hipnozy nie da sie nie wybudzic...

w kazdym razie jesli nikt nie poda ci chemii, to sama wychodzisz z hipnozy opowiadaj artefakt

Gość opowiedz, najwyżej cię
wyśmiejemy :classic_cool:

na poczatku zaznaczam ze jestem lunatyczka ale ta historia jest kompletnie inna niz moje lunatykowanie. podczas lunatykowania tylko łaziłam po domu, albo próbowałam z niego wyjśc, najgorszy przypadek była jak sie pociełam zyletka bo hciałam nogi ogolić. do rzeczy. miałam 17 lat. poszłam z przyjaciólką na impreze.wypiłyśmy tylko 2 piwa, potanczyłyśmy i wróciłyśmy na no do mnie bo czesto u siebie nocowałyśmy. byłysmy na tyle trzeźwe ze nawet moi rodzice sie zdziwili.żadnych dragów nie było ani nic. połozyłyśmy sie spać a rano jak wstałam to mega awantura w domu, rodzice zwyzywali mnie od ćpunek! kompletnie nei wiedziałam o co chodzi. nie odzywali sie do mnie bity miesiąc. po miesiącu jak zaczeli gadac to sie dowiedziałam. otóż w nocy weszłam do ich pokoju i obudziłam ich drąc się "budzić służbe pokojówka ukradła sygenty!!!"próbowali dowiedziec sie o co mi chodzi ale sie nie dało. potrząsali mną, darli sie a ja podobno byłam w jakimś transie i ...mówiłam głosem starego dziada! szok!wogole nie reagowałam na to co mówia do mnie, poszłam do łazienki, wysikałam sie i wyszłam na przedpokój. zazełam sie wpatrywac w lustro na przedpokoju i powiedziałam" ojej to nie moja twarz" po zym wróciłam do pokoju i poszłam spać. nie mam pojecia co to było, nie potrafie tego inaczej sobie wytłumaczyć. no i oczywiście nci a ni z tego nie pamietam