Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiocha

jakie buty do tej sukienki ?????

Polecane posty

Gość psiocha
ale ktore sa dobrym wyorem ? jestes stylista ?:D wlasnie mysle zeby kupic czarne klasycze szpile :D

Luca Brasi - ale zwróć uwagę że ta sukienka nie jest wizytowa, elegancka ani nic z tych rzeczy - to jest szalona "kreacja" na lato do miasta, nie trzeba trzymac sie tak sztywnych reguł...

Gość psiocha
te ostatnie 3 linki te buty wydaja mi sie takie jakies weselne :P

Gość no nie wiem ale w sumie
to są buty do latino, ładnie eksponują nogi, ale rozumiem chcesz coś bardziej zwykłego:)

Gość psiocha
kupilam bo mi sie bardzo spodobala , i raczej tak na codzien w sumie :P

Gość a wedlug mnie.......
buty ktore pokazala szal cial zupelnie nie pasuja do tej kiecki, calosc bedzie wygladala wulgarnie i tandetnie. kiecka jest sportowa, wesola na codzien, a takie platformy dadza efekt grzybiarki... Te ktore podalas psiocha tez wg mnie nie pasuja- sa zbyt ciezkie. Popatrzylam na te sukienke i tylko biale balerinki lub delikatne koturny lub ewentualnie czerwone.

Gość psiocha
a czarne balerinki moga byc? :D bo mam akurat:D

buty do tanca to nie do takiej kiecki, ludzie!!! skad wy macie takie gusta, potem nie dziwne ze zenada na ulicach... kiecka jest sama w sobie ozdobna, smieszna, wiec buty nie moga byc przerysowane, odpustowe...

no to zmienia postac rzeczy, bo jesli planujesz chodzic w niej na codzien to rzeczywiscie buty na wysokim obcasie odpadaja bo moze byc ci w nich niewygodnie:) gdybym ja miala ja nosic na codzien to pewnie zalożyla bym do niej jakieś czarne lub czerwone baleriny albo fajne japonki bo w koncu mamy lato :)

Gość psiocha
to chyba zakupie czane klasyczne japony i bede smigac w tej kiecy :D

Gość Michał z Krakowa
Ech...kobiety. Tragicznie aseksualna ta kiecka, dlaczego chcesz się zeszpecić oczywiście Twój wybór..., ale mozesz ubrać do niej nawet ADIDOSY

to jest kolor czarny czy granatowy? bo niedowiedze... no czarne balerinki beda na pewno lepsze od tych czerwonych platform...

Gość psiocha
adidasy odpadaja chyba :P:D:D dzieki dziewczyny:D

Gość psiocha
ta kiecka jest granatowa a ten pasek w czerwono biale cienkie paseczki :P

Michal, gdybys zobaczyl kobite w tej kiecce na zywo, mysle ze zmienilbys zdanie, ladnie uwidacznia delokt, talie i dlugie nogi, do takiej kiecy trzeba miec figure.

Gość psiocha
a wedlug mnie ---- dobrze prawi , polac jej :P

moga byc japonki na lekko podwyzszonej koturnie, jesli chcesz byc bardziej "wyjsciowa" niz "codzienna"

Gość psiocha
a co myslicie o zalozeniu do niej legginsow czarnych niekryjacych , takich rajtuzowych ?

a dziekuje, wypijcie moje zdrowie w weekend, bede miala upojny przyszly tydzien, wiec wypije za Was :-)

juz nie przesadzaj!!! :-P to jest kiecka a nie tunika, do tuniki sobie nos legginsy

Gość psiocha
ok wypijemy za ciebie :P

Gość psiocha
dobrze dobrze nie bij :P:D

no!

Gość psiocha
obiecuje ze nie zaloze do niej legow , aj promis :P

Gość Luca Brasi
Założyłam, że skoro autorka poszukuje butów to na specjalną okazję. Tą sukienkę można przeciez zmienić w codzienną i wieczorową (ale letnią bo jest lekka, dziewczęca i zabawna, jesienią albo zimą wyglądałaby po prostu głupio) za pomocą dodatków m.in. butów. Nad morzem jak najbardziej japonki byłyby do niej dobre ale nie gumowe czy piankowe tylko takie np. http://moda.allegro.pl/item1176434961_biale_japonki_na_lato_wyprzedaz_r_38.html (kolor biały, czarny lub czerwony - japonka czerwona, płaska podeszwa nie bije tak po oczach jak szpila). Na wieczór czy np. na wesele (bo to właśnie założyłam) dobrze wyglądałyby: http://www.ninewest.com/Godeva/4854371,default,pd.html?cgid=101001&itemNum=31&variantSizeClass=&variantColor=BLACKLE. I kopertówka, która może być wg mnie czerwona bo nie postrzegana jest jako obiekt seksualny i nie razi:P Buty czerwone, na wysokim obcasie, zwłaszcza sandałki są być może fajne ale nie do tej sukienki, za dużo by tego bylo co jest równoznaczne z tandetą i taniością (część osób być może mnie za to zje ale nie jest to moja tylko opinia:P). Japonka czerwona byłaby już w porządku - bo nie jest tak jawnie sexsowna. To jest oczywiście moje subiektywne (acz poparte wieloletnimi obserwacjami) zdanie :P

Gość Luca Brasi
Jeżeli ubierasz się dla faceta nie wkładaj legginsów:)