Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khauigdbmsalk

Czy ubrana tak dziewczyna może sie podobać?

Polecane posty

Gość khauigdbmsalk

Jestem dziewczyna mam 20 lat i na codzień ubieram się w sportowe ciuchy marek reebok, nike, adidas. Są to sportowe rzeczy, jednak nie jakieś tam "wory", ale dopasowane i ładnie podkreślające figurę. I teraz pytanie do panów: czy tak ubrana dziewczyna moze podobać sie facetom? Mam chłopaka któremu bardzo się podoba mój styl, jednak zastanawiam sie czasem czy nie ubieram się zbyt mało kobieco? Wypowiadajcie się Panowie:) Panie też proszę o opinie:)

Jeżeli tobie jest tak wygodnie, dobrze się w tym stroju czujesz i podoba się to twojemu facetowi, to po cholerę potrzebna ci opinia innych mężczyzn? :)

na co dzień coś takiego jest ok ważne też abyś potrafiła się ubrać adekwatnie do innych sytuacji :)

Gość mojeego
mam 28 lat i dopiero w tym roku dorosłam do noszenia spodnic.kto co lubi

Gość khauigdbmsalk
Po co? Bo czasem wydaje mi sie ze mój chce żebym sie tak ubierała bo jest strasznie o mnie zazdrosny:) a nie dlatego tylko ze mu się tak podoba:)

Gość matacz...
znaczaco nie ! ale to moje zdanie .

Gość khauigdbmsalk
Levviatan tak wiem:) na imprezę np potrafię sie ubrać bardziej kobieco i drapieżnie:) tylko że właśnie nie zawsze podoba się to mojemu facetowi, który twierdzi że wkurza go jak inni się na mnie patrzą:)

No chyba, ze tak :) Jak dla mnie taki strój jest mało kobiecy. W dresie chodzę na siłownię albo jeżdżę na basen. Normalnie tak ubrana nie wyszłabym z domu, także nie patrz na czyjeś gusta, tylko kieruj się swoim indywidualnym :)

Gość Makinwa Ska
Styl moze i dobry ale powinnas sie ubierac roznie w zaleznosci od miejsca w jakie sie wybierasz i co danego dnia bedziesz robic.... ubierz sie czasem elegancko albo w jakas sukienke to tez sie bedzie podobac facetom taka zmiana :) Ja lubie jak moja dziewczyna czesto zmienia fryzury bardzo mi sie to podoba i kreci mnie to

ja osobiście uważam, ze tak ubrana dziewczyna moze sie podobac wielu facetom. jezeli sa to obcisle rzeczy podkreslajace cialo to czemu nie?? sama najchetniej caly czas chodzila bym w dersach i zwyklych polowkach ale niestety do pracy musze sie ubierac bardziej elegancko. z kolei jesli ide na spacer z psem, na basen, na siłownie, czy nawet na zakupy to czesto zakladam dresy i sie niczym nie przejmuje bo tak mi jest wygodnie. powiem szczerze ze w takim zestawie czuje sie najbardziej seksownie i moze to byc dla kogos smieszne ale moj facet tez uwielbia gdy wygladam czasami jak dziewczyna z sasiedztwa:)

Gość khauigdbmsalk
Gdyby to o mój gust chodziło to ubierałabym się całkiem inaczej:) ja lubię krótkie spódniczki, sukienki, bluzki z dekoltem ale ten mój facet...ah...

Gość khauigdbmsalk
No mój twierdzi że dla niego takie modnisie, paniusie jak on to nazywa są skreślone od razu, on potrzebuje zwykłej skromnej dziewczyny która ja jestem:) I że mam się jemu podobać, a nie innym

to czemu ubierasz sie tak jak chce twój facet?? moze zacznij go powoli przyzwyczajac do tego ze nie masz zamiaru chodzic ubrana wiecznie na sportowo i zalkadaj troche seksowniejsze ciuszki. facet nei moze ci mowic w co masz sie ubierac a w co nie. ty masz sie czuc w tym wygodnie, kobieco i seksownie:)

Chyba faktycznie wciska cię w te dresy, żeby pozbyć się konkurencji. Przynajmniej tak wynika z twojej wypowiedzi :) Także zacznij ubierać się tak, jak sama chcesz i przekonaj go, ze sobie też chcesz się podobać.

Gość khauigdbmsalk
Po prostu nie chce sie kłócic o taka głupotę i zeby sie denerwował ze ktoś sie na mnie patrzy

Gość khauigdbmsalk
W takim stroju jest mi wygodnie jednak kobietą za bardzo się nie czuję:)

No proszę cię :o Jeżeli jest taki zazdrosny, bo ktoś tylko na ciebie zerknie, to jest to nieco toksyczne :o

Gość khauigdbmsalk
I co myślicie?

Gość izolda1982
podoba mi się taki strój ale ja się ubieram na co dzień bardziej kobieco w sensie obcasy, spódnice, falbanki itp. stroje sportowe są ok ale warto je czasem przełamać innym stylem

Gość marcysiaaak
Polecam zapoznać się z marką Femi Pleasure - http://www.surfshop.pl/femipleasure też mają sportowe ciuchy ale muszę przyznać, że świetnie prezentują się w codziennych stylizacjach :)