Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khauigdbmsalk

Czy ubrana tak dziewczyna może sie podobać?

Polecane posty

Gość khauigdbmsalk

Jestem dziewczyna mam 20 lat i na codzień ubieram się w sportowe ciuchy marek reebok, nike, adidas. Są to sportowe rzeczy, jednak nie jakieś tam "wory", ale dopasowane i ładnie podkreślające figurę. I teraz pytanie do panów: czy tak ubrana dziewczyna moze podobać sie facetom? Mam chłopaka któremu bardzo się podoba mój styl, jednak zastanawiam sie czasem czy nie ubieram się zbyt mało kobieco? Wypowiadajcie się Panowie:) Panie też proszę o opinie:)

Gość Pytanie do tej dziewczyny
Jak często robisz swojemu chłopakowi loda z połykiem ?

Gość khauigdbmsalk
Ja wiem czy dresiara...nie noszę dresów np jako spodni, ubieram się np w dopasowane szorty czy spódniczkę i jakąś bluzkę/ top

Gość khauigdbmsalk
nie noszę dresowych spodni, raczek dopasowane szorty/ spódniczkę + jakaś fajna koszulka

Gość nie zgadzam sie z tym
Stroje tenisowe tych firm dla kobiet sa jak najbardziej seksowne. Obciachem tylko jest latac tak ubrana po miescie

Gość khauigdbmsalk
Nie no nie wszystko:) mam np koszulkę nike, czarna dopasowaną z dekoltem, do tego zwykła spódniczka krótka czy obcisłe spodenki i jakieś japonki.. albo np adidasy koszulka i jeansy

Gość nbkgngnghf
A ja uważam, ze tk ubrana dziewczyna podoba się bardziej niż wystrojona, bo jest sobą, można wszędzie się z nia wybrać- nie będzie marudzić, że nieywgodnie albo gdzieś nie wejdzie, bo ma szpilki itd.

Gość jesli chodzi o spódniczki
takie jakie noszą tenisistki, to wygląda sie w nich łądnie ale dresy juz nie nadają sie do wyjscia zależy gdzie w tym chodzisz no i wiadomo są różne kroje i fasony -to też zależy strój sportowy nie jest równy innym strojom sportowym moze daj jakies foto

Gość khauigdbmsalk
No mój facet twierdzi tak samo:)

Gość MaurycyT.
Najlepiej wrzuć zdjęcie bez głowy to ocenimy :)

Gość khauigdbmsalk
jak nbkgngnghf

Gość nbkgngnghf
domyśliłam się, że to do mnie- jestem kobietą, mój facet tez twierdzi tak samo- że ma być wygodnie i ładnie, ale nie przesadzać na co dzień. Są inne okazje, by się stroić. My zresztą często mamy spontaniczne wycieczki i przyzwyczaiłam się, że ma być wygodnie (dodam, że na poczatku zwiąku szam po gorach w szpilkach- to był spontan, niespodzianka z jego strony i nie wiedzialam gdzie jedziemy- dałam radę (nie daleko nie wysoko- kobiety były w japonkach, ale ile wstydu sie najadłam i buty do wywalenia), od tamtej pory nawet jak mam buty na obcasie to do auta wrzucam płaskie.

Gość trzeba dodac ze
Stroje takich firm jak Nike, Adidas i Puma sa strojami sportowymi, wykonanymi z polyestru i przeznaczonymi do okreslonych celow, na pewno nie do chodzenia po miescie. Myslalam ze minely juz czasy, kiedy dresy byly szczatem elegancji...

Gość MaurycyT.
Myślę, że fenomenalne znaczenie ma tutaj kształt pupy :). Jeśli jest apetyczna, to każde ubranie się nie podoba :).

Gość khauigdbmsalk
postaram sie wstawić zdjęcie:)

Gość MaurycyT.
Jest to doprawdy wskazane ;) a tak na poważnie to strój to rzecz drugorzędna w ocenie osoby. wieś i brak gustu zdecydowanie bardziej uderza z wyrazu twarzy, chodu. Tak przynajmniej mam ja.

Gość khauigdbmsalk
I co myślicie?

Gość Jaś i Małgosia
kobieco, ale nie elegancko

Gość Jaś i Małgosia
kobieco, ale nie elegancko

Gość MaurycyT.
Na postawione pytanie w temacie odpowiadam, tak - możesz się podobać, mi się podobasz. Nie jest to jednak zasługa stroju, który raczej nie uchodzi, szczególne spodenki:). Jeśli stawiasz sobie za cel żeby wyglądać jak najbardziej kobieco i kusić mężczyzn to powinnaś zmienić styl. Z drugiej strony jeśli masz chłopa - jemu się podoba, Ty czujesz się dobrze to nie zastanawiałbym się i chodził jak jest. P.S Od czasu do czasu ubierz jakąś sukienkę - niech chłop ma odmianę. Np. czarno - białe grochy :).

Gość Jaś i Małgosia
jasne, że możesz się podobać, ale dresiarzom, nie obraź się, ale dresy i sportowe ubrania kojarzą mi się ze środowiskime dresiarzy, blokowiskiem, piciem, grabieżą, zawodówką, małymi ambicjami w życiu, cwaniactwem, byciem łatwym, większość takich dziewczyn, które ja znam są takie, choć są wyjątki

Gość nie zgadzam sie z tym
Sorry, ale to jest ubior do joggingu po parku (ewentualnie dobry stroj do fitness clubu) ale w zadnym wypadku do wyjscia na miasto.

Gość khauigdbmsalk
Dzięki:)

Gość Jaś i Małgosia
aha, i jeszcze szpanem metkami

Gość khauigdbmsalk
To chyba powinnam zmienić styl a te wszystkie sportowe rzeczy wyrzucić")

Gość khauigdbmsalk
A co do szpanu metkami to dla mnie nie ma znaczenia metka ale jakość:)