Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenkaaaa3535

okulary..

Polecane posty

Gość marlenkaaaa3535

witam mialam wczoraj nie przyjemne zdarzenie.. pies mi sie wyrwal i przewrocil babe na rowerze. miala okulary przeciwsloneczne i ma porysowane szkla. twierdzi ze sa od optyka i ze byly drogie... chce zebym za nie zaplacila... nie mam teraz pieniedzy... ale skoro te okulary sa od optyka i byly drogie to powinna miec na nie gwarancje i mozliwosc wymiany szkiel.. powiedziala ze jak jej nie zaplace (chce duzo) to pojdzie na policje za psa.. napiszcie prosze co mam zrobic.. czy isc samemu na policje i zglosic ze pies ja przewrocil? wiem ze za psa zaplace 250 zl mandatu a jak jeszcze mi dojdzie placic za te okulary to bedzie masakra..

Gość owszem, może tak byc
że będziesz musiała zapłacić. jesteś odpowiedzialna za psa.

Gość okularniccaa
dogadaj się z nią, jesteś odpowiedzialna za psa, powinnaś go pilnować, a optyk nie wymieni szkieł za darmo, bo to uszkodzenie spowodowane złym użytkowaniem jest

Gość marlenkaaaa3535
właśnie ciężko się z nią dogadać bo to taka menda... powiedziała że chce 1000 zł albo zgłasza na policję.. i właśnie nie wiem co zrobić... z tymi okularami to wydaje mi się ściema.. że to są zwykłe okulary za 20 zł a ona po prostu szuka frajera.. gdybym je zaniosła do optyka to powiedział by mi czy to są zwykłe okulary czy nie?