Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8 tydzien

8 tydzien a test z moczu

Polecane posty

Gość 8 tydzien

hej jestem w 8 tygodniu gin wczoraj potwierdzil ciaze poprzez usg lecz kupilam sobie z ciekawosci test z apteki ku mojemu zdziwieniu wyszla jedna kreska wczesniej takze robilam test takze negatywne na jednym wyszla blada kreska ciazowa , czemu tak sie dzieje? gin mowil ze jest wszystko ok mam moze zamalo jakiegos hormonu czy test tak sie myla??

Gość trdyfgjhkli;
8 tydzien i nie ma 2 kresek na teście ??? Po raz pierwszy słysze o takim przypadku. jejuu nie wiem czy to jest normalne. Przecież takie testy wykrywają bardzo wczesną ciąże. A skoro masz tak mało hormonu ciążowego ze test nie wykrywa to coś jest nie tak !! 2 kreseczki pojawiają się już w 2 tyg ciąży ( wg ostatniej miesiaczki )

Gość trdyfgjhkli;
a Ty napewno jesteś w 8 tygodniu ??

Gość 8 tydzien
napewno jestem w 8 tygodniu od ost miesiaczki wilalam pecherzyk boje sie ze cos nie tak a tak dlugo staralam sie o dziecko moze powinnam udac sie do laboratorium na test z krwi ale przeciez gin powiedzial ze to napewno ciaza:(

Gość 8 tydzien
dodam ze mam macice tak rozpulchniona ze zaczol juz mi wychodzic pepek ;/ nie wiem co jest

Gość jestem w 12 t i 4 d
mi w 8 tyg jak robilam test dla pewnosci wiekszej normalnie wychodzily dwie tluste kreki, zreszta dzien przed @ wyszly mi juz dwie widoczne kreski. Nie wiem czemu gin sie nei przejal, ze beta nie przyrasta, a moze wg niego naprwde jest ok.

wymysliłaś wszystko bo ci się nudzi? Co ma rozpulchnienie macicy do wystającego pępka???? Ale na kafeterii wszystko może się zdarzyć. Miłej zabawy we wkręcanie czytelników :):):)

Gość 8 tydzien
a najlepsze jest to ze gin nie podal mi nic na podtrzymanie przepisal tylko folik i witaminki ja mialam takze plamienie takai jakby sluz plodny ale zabarwiony krwia powiedzial ze mam sie tylko nie przemeczac leze caly dzien w lozku wzielam urlop i wstaje tylko do wc tak bardzo sie boje

Gość 8 tydzien
chyba pepek nie wychodzi bez powodu ;/

Gość 8 tydzien
i to nie jes pierwsza moja ciaza pierwsze dziecko ma 9 lat

Gość tak mi się wydaje
W 8 tygodniu powinnaś widzieć już zarodek z bijącym serduszkiem a nie sam pęcherzyk

Gość 8 tydzien
a moze to jakas choroba ale przeciez gin sie nie pomylil by w takiej sprawie cos musialo spowodowac ze miesiaczka sie zatrzymala mam 29 lat

Gość trdyfgjhkli;
Kurcze ! Sytuacja wygląda nie ciekawie. Tak jak ktoś tu napisał - jeśli to 8 tydzien to powinnas już widziec dwie tłuste krechy a na monitorze zarodek z bijącym serduszkiem a nie pęcherzyk. Myślę, że powinnaś iść do innego lekarza ! I zrób sobie też bete z krwi !!!

Gość justycha01
witam, chciałam się dowiedzieć czy w ósmym tygodniu od ostatniej miesiączki test ciążowy będzie wiarygodny?

dziwne ze mialas krwawienie i nic ci lekarz nie powiedzial przeciez to nie jest normalne:( a serduszka nie widzialas?

Gość justycha01
Taj ja wiem ja już robiłam testy tylko że obecnie jestem za granicą i z pójściem do lekarza troszkę ciężko a od jakiegoś czasu dziwnie się czuję ale skoro tak mówisz to pwenie to jakaś choroba