jasminka7926 0 Napisano Sierpień 6, 2010 Hej dziewczyny, napewno któras z Was mi odpowie sensownie.Czytam o owulacjach ,sluzach i przynam sie,ze troche sie pogubiłam.Staram sie z mezem o dziecko,niby dni plodne,niby powinno byc ,ale.Okres mam co 30,31 32 dni , z nacisikem na 30,31 dni.Raz moze wydluzyl sie do 36 dni,ale ginekolog stwierdzil,ze to stres,przemeczenie itp.Oststni okres miałam 16 lipca,termin przypuszczalny owulacji 01.08 ( ewen 02.08) Kochalismy sie 03.08 rano , czy jesli owulacja byla w tych dniach,a stosunek 03.02 jest szasa ,ze sie udało?Generlanie byly to dni plodne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spark84 0 Napisano Sierpień 6, 2010 kup testy owulacyjne. Ja też je zaczęłam stosować od tego cyklu i wygląda na to, że dobrze pokazują:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Catie 0 Napisano Sierpień 6, 2010 żywotność komórki jajowej wynosi do 24godzin więc najlepiej kochać się dzień przed owu lub w dniu owulacji tak jak poprzedniczka doradzam ci testy owulacyjne lub monitoring jajników u ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach