Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz to specjalnie

nie czuję, ze moj facet jest mężczyzną

Polecane posty

Gość entkastudentka
zgadzam się, ale trudno sie dziwić , kto o zdrowych zmysłach by sie przyznawał że jest taką pipą, normalka że chce pokazać sie z dobrej strony

Gość zycie ciężkie jest
na pewno tak.. tak było np w moim przypadku;) haha.. jak z nim zerwalam to miał w linku na gg stronę o tym jakie kobiety są złe i niedobre :D i mi wmawial, że to wcale nie do mnie miał być ten link.. żal :P

Gość entkastudentka
No mój tez mówił jakie to kobiety są złe i niedobre, ale to on pozwalał sobie na wszystko z ich strony, ja też pewnie dołącze do tego grona, bo w końcu nie wytrzyamałam i znim zerwłam, a on przecież był dla mnie "taki dobry "

Gość może nie potrafisz go
docenić

Gość zycie ciężkie jest
entkastudentka i dobrze, że zerwałaś, bo i tak by pewnie nie było z niego pożytku.. mój były gadał, że sie zmieni, ale niestety nie było widać chęci z jego strony. Mówił też, że sie bedzie odchudzał po czym jadł po 23.. Zero zachłanności.

Gość a czego jesteś uświadomiona
no dobre pytanie i co mogę napisać: moj nie jest ciapkiem! ha! znowu jestem uświadomiona bo załatwi co trzeba, ugotuje (czasem), zatroszczy się o mnie... przystojniaku forumowy------rozbawiłeś mnie pewnie coś w tym jest

Gość a czego jesteś uświadomiona
no dobre pytanie i co mogę napisać: moj nie jest ciapkiem! ha! znowu jestem uświadomiona bo załatwi co trzeba, ugotuje (czasem), zatroszczy się o mnie... przystojniaku forumowy------rozbawiłeś mnie pewnie coś w tym jest

Gość to czemu z bnim

Gość to czemu z nim
jesteś.

Gość no właśnie czemu z nim
jesteś.

Gość zycie ciężkie jest
własnie czemu? też mnie to zastanawia..

Gość no właśnie czemu z nim
może byłby z jakąś inną szczęśliwy

Gość kici kici98
odpusc sobie takiego niedorajde,chcesz cale zycie byc z takim ciamajda?lo matko czy Ty nie masz poczucia wlasnej wartosci,ze z takim ciapowatym facetem jestes:O desperatka:O

Gość to go zostaw
nie ma nic gorszego niż sytuacja stworzona na siłę.

"niektórzy faceci się ukrywają i udają na początku kogoś kim nie są żeby zaimponować kobiecie.. a potem się okazuje jacy to są lalusie i że sami sobie w życiu nie poradzą, a jeśli coś zrobią to są skazani na niepowodzenie." hehe a po co kobiety maskują się pod maską makijażu? ;) polecam więcej kanału - animal planet. przetrwanie gatunku szczególnie. :D

Gość zycie ciężkie jest
ale ja przystojniaku nie napisalam, że kobiety się nie kryją. A jeśli tak to mi to wskaż. A Ty idź do szkoły i naucz się czytac :)

odpowiedziałem Ci pytaniem na pytanie. jeśli kobiety w jakimś celu malują się, tak faceci w jakimś celu ubarwiają swoje opowieści. ;) Ty wiesz dlaczego one sie malują, dopowiedz sobie - odpowiedz sobie sama, po co faceci ubarwiają swoje opowieści. :)

Gość zycie ciężkie jest
ok. masz racje. nie sposób sie nie zgodzić:) mam nadzieje ze Ty tak nie robisz jak poznajesz kobiete :)

Gość kici kici 24
co w takim razie zrobic zeby facet sie jakos ogarnal??

Gość niezły ubaw
to najzbawniejszy temat jaki tu był od dawna :D :D Podbijam ;)

Gość a co w nim zabawnego
nie czaje

Gość tak to chyba jest
Takich delikatnych facetow i piotrusi panow lubia kobiety dzieci ktore same sa dziecinne.

Gość NancySid
Mam podobny problem. Jestem od 3 miesięcy z chłopakiem i jak to na początku jest słodki i wgl.... Ale ta jego słodycz mnie nudzi, gdy coś mówię on nie ma swojego zdania. Chciała bym aby miał takiego męskiego pazura, aby mnie zadziwiał słowami i czynami. Co mam mu konkretnie powiedzieć aby coś mógł w sobie zmienić ?

Gość gość
a jaki ma byc waszym zdaniem meski facet?

Gość XXXV
Słowo facet jest obraźliwe z natury, od końca XIX w oznacza błazna z głowę dla pozłoty. 00 Jeśli kobieta mówi o osobniku płci męskiej "facet" znaczy lekce go sobie waży. Jeśli zaś weszło jej to wzwyczaj nie zasługuje na inne określenie niż "dupa, c**a etc". 00 Kontynuując: jeśli mówisz o swoim partnerze per facet, to go po prostu nie szanujesz, więc po co w ogóle z nim jesteś?