Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochananiewyspana

ból jajników pomocy

Polecane posty

Gość zakochananiewyspana

czesc dziewczyny, strasznie bola mnie jajniki, 4 dni temu zaczela mi sie owulacja, myslicie ze to jeszcze moga byc bole owulacyjne? Czy moze jednak juz odznaka ciazy? dzieki z gory za oodpowiedz, buziaki

Gość zakochananiewyspana
ktos jeszcze pomoze?

Gość ja ci powiem
a skąd masz pewność że była owulacja może się przesunęła i jest teraz i stąd te bóle jajników

Gość zakochananiewyspana
wlasnie sie zastanawiam czy tak nie bylo-moze sie przesunela, ale okres mm zawsze co 28 dni jak w zegarku, ogolnie to pierwszy cykl naszych staran, od stosunku minelo raptem 7 dni , wiem ze nie powinnam sie nakrecac, ale ciagle o tym mysle

Gość ja ci powiem
nie nakręcaj się . Życzę Ci żebyś zaszła w ciąże jak najszybciej ale nie zawsze tak od razu się udaje. Czasem okazuje się że nasza psychika płata nam figla. Za bardzo chcemy , za bardzo o tym myślimy i się nie udaje. Wiem bo sama to przeszłam. Przez wiele miesięcy wkręcania sobie i myślenia o tym w kółko nic z tego nie wychodziło gdy tylko odpuściłam odrazu zaszłam w ciąże. Moja rada nie pytaj nie myśl o tym poczekaj spokojnie do terminu okresu.

pierwsze słyszę,że jajniki moga boleć w ciąży :) a może pójdziesz do lekarza w czasie gdy powinnaś dostać okres albo zrób wtedy test... ? i jakie pomocy,jak cie tak boli to odrazu do lekarza!

Gość zakochananiewyspana
dzieki za odpowiedzi