Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taksobiezapytam

zaprosić?

Polecane posty

Gość taksobiezapytam

więc tak , zastanawiam się , za kilka dni mam urodziny. piętnaste.. mam chłopaka , powinnam go zaprosić gdzieś na jakąś pizze czy coś ? cy to raczej on powinien zaprosić. wiem ,że to pytanie jest głupie , ale nie wiem ; d i nie widziałam gdzie je zadać. więc tu.. . z góry dzięki za odp.

Gość zrób mu loda
i spierdalaj stad

Gość taksobiezapytam
lol xd nie rozumiem właśnie takich idiotek , każdy tu chce o coś zapytać , nawet o jakąś głupotę , a wy od razu . jeżeli nie chcecie pomóc to po jaka cholerę wypowiadacie się tu ? nie rozumiem .

Gość Jestem happy:)
hmmm ja bym zaczekał do urodzin ;) moze on szykuje Ci jakaś niespodzianke a jak go zaprosisz, to wtedy mozesz ta niespodzianke popsuc :)

Gość taksobiezapytam
chyba masz rację ;) może zaczekam ; >

Gość Jestem happy:)
Aha... jezeli sie okaze, że zapomniał... nie złość sie ;) w tym wieku to prawdopodobne :D Jeżeli masz dobry kontakt z jego rodzicami to mozesz przy jego mamie cos napomknać o urodzinach :) wtedy Ona go mobilizuje ;)

Poczekaj może on cię zaprosi, a przynajmniej powinien ci coś kupić. Jeżeli jedynie przyjdzie z prezentem to możecie posiedzieć w domu lub możesz go wtedy zaprosić np. na pizze. To zależy od ciebie, nie ma regóły

Wyjdzie jakoś spontanicznie, tylko bez złości.

Gość taksobiezapytam
złościć się nie będę , spoko, zdarza się zapomnieć. ale cos mi się nie wydaje , bo jakiś tydzień temu sam mi przypomniał ze mam urodzinki ; )

Gość taksobiezapytam
poprostu nie ładnie pisać , spier* , no właśnie ; ) . ja tylko chciała zapytać czy wypada ,żebym zapraszała go dzieś na urodziny ; )

To jak sam wspominał, że masz urodzinki to pewnie sam też coś wymyśli... może będzie niespodziewajka :)

Gość różowa pantera-20
upiecz ciasto, torta, kup wino i zaproś go do siebie:P