Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ich powalilo wszystkich

z tesciami na wakacje ????

Polecane posty

rece mi opadly i zaraz mnie szlag jasny trafi wczoraj zabukowalismy i zaplacilismy sobie boski wyjazd na 2 tygodnie nad morze czarne dzis dzwoni moj maz i mowi ze jego brat zabukowal ich rodzicom wyjazd na ta sama wycieczke, ze jedziemy RAZEM. chyba nie musze dodawac ze nasze stosunki z nimi nie sa najlepsze a raczej moje z NIA. mamusia bardzo lubi mnie pouczac i dawac swiete rady. my z mezem mamy za soba wyjatkowo ciezki rok i to mial byc czas dla nas, odpoczac, wyluzowac, poseksic sie na plazy. a jak ja mam odpoczac jak ona moze czyhac za wydma? albo w sasiedniej knajpie. co dzien bedzie monitoring czy aby jej slodki synalek dobrze zjadl, czy nie spalilo go slonce. moj maz szanuje i kocha matke, i dobrze. ale nie uprawnia to jego rodziny do ladowania sie w nasze sprawy z butami i to bez naszej zgody i wiedzy powiedzialam mu ze albo zmusi mamusie do rezygnacji z wyjazdu albo ja do niej zadzwonie szczerze mowiac, to ja najchetniej bym pojechala do niej i pogadala z nia w 4 oczy. bo mam dosc traktowania mnie jak powietrze BO ONA TAK SOBIE WYMYSLI

jego brata to chyba zdrowo powaliło. nigdy w życiu nie pojechałabym na wakacje z teściami. wakacje to wakacje :)

Gość KURDELEBELE
Współczuje też by mnie trafiło :O:O:O

ja bym pojechala bo mam wspanialych tesciow :) nie narzekam. Ale gfdybym miala z nimi problemy.. albo z moim facetem i na wyjezdzie chcialabym odpoczac razem z nim./.. to za nic w swiecie bym sie nie godzila na taki uklad :///

dokladnie, ja nie pojade tam z nimi nie ma mowy maja odwolac to wszystko jezeli udalo im sie wszystko zorganizowac bez naszej wiedzy i zgody w pare godzin to powinno udac sie i odkrecic i mam gdzies co oni sobie o mnie pomysla to moje zycie, nasza rodzina, i nasze wakacje nie ich wszystkich

A co na to mąż? Wiesz, co inne go jak oni gdzieś tam będą niedaleko, to jeszcze można znieść, a co innego jak wszystko będziecie robić razem :o

ta rodzina jest jak zlota klatka wszyscy za wszystkich by w ogien wskoczyli i taki silny zwiazek ich zdaniem upowaznia ich do wtracania sie i dyrygowania wszystkimi czlonkami tejze a my na serio za wiiele przeszlismy zeby jeszcze te jedyne 2 tygodnie luzu spedzic na opiece i odganianiu sie od TESCIOW

wiesz moze byc ttak, ze bedziecie w zupelnie innym hotelu, ale nie dziwie się Twoim rozdraznieniem, sama bym nie poszla n ataki uklad, jak mowisz, wakacje to wakacje- odpoczynek, a nie sluchania tesciowej, to to Ty w domu lub na imprezie rodzinnej zrobic a nie na waszym urlopie. gadaj z nia i to szybko!!

Gość zalezy od sytuacji
Jeżeli tesciowie w porządku - można jjechac kto komu zabroni, ale w takiej sytuacji ja bym sie nie zgodziła! Masz jakieś swoje oszczedności? Powiedz męzowi, że albo to załatwi albo ty jedziesz gdzies sobie sama!

w tym samym hotelu, pokoj obok, graniczenie scianami z "mamusia" stosunki bardzo napiete od pol roku on jest jej ukochanym synkiem a ja niestety baba ktora na niego nie zasluguje w jej oczach jednak trafila kosa na kamien, bo ja tez wymagam szacunku dla swojego czasu i decyzji i stad konflikt

natka, maz zalatwia sprawe poczatkowo nie rozumial mojej ostrej reakcji, bo nakrzyczalam na niego w pierwszym odruchu ze ich powalilo, jak jego rodzina moze tak ingerowac w nasze zycie jezeli brat funduje rodzicom wycieczke to niech sam ze swoja zona z nimi jedzie a nie nam ich podrzuca maz rozmaiwal i z bratem i matka wyjasnil ze to nasze zycie, nasz czas, i nasze wakacje, ze mamy wiele problemow i musimy ten czas spedzic we dwoje bo nam tego brakuje podobno zlapal ja w momencie placenia za wakacje wiec jeszcze jest szansa