Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka co spadła z krzesła

Moj facet-czy warto z takim byc?

Polecane posty

Gość anka co spadła z krzesła

Ma on 23 lata. Studiuje. Praktycznie cale dnie spedza na komputerze i przy tv. Jsli jest jakas impreza ze znajomymi, to oczywiscie pojdzie, ale juz na zwykly spacer ze mna nie bardzo- bo spacer musi miec jakis cel. malkontent, pesymista, Wiecznie marudzi i nic mu nie pasuje. Niezaradny zyciowo-niby szuka pracy ale w ogole mu nie wychodzi. Do fizycznej nie pojdzie bo zwyczajnie sie do niej nie nadaje-jak bym u mnie w domu rodzinnym na wsi i pomagaismy przy zniwach czy cos to naburmuszony itp. bo mu ciezko i on nie umie. Nienauczony by pomagac w domu. Kladzie sie o 4 w nocy, a wstaje o 13. Zawsze prosi by mu zrobic jedzenie-mowie, ze ma 2 rece i sam moze sobie zrobic, a on na to, ze on mnie przeciez poprosil, to moge muz robic sniadanie vczy cos grrrrrrrrrr. Do tego zazdrosny jak cholera i zaborczy. Ma Tez dobre cechy-wierny do bolu, czuly, troskliwy i kochajacy. Zawsze moge na niego liczyc. Nie olewa mnie. Jestem dla nigo najwazniejsza na swiecie. teraz prosze o wypowiedzi. Dziekuje za uwage:)

Gość milutkaxxx
mialam podobnie. Facet ma teraz 30 lat.on cale dnie i noce spedzal przed kompem grajac w jakies internetowe gry Rpg :o Jedzenie trzeba mu bylo podac pod nos, bo jak nie zrobilam nic to sam nic sobie zrobil, twierdzac ze woli nie jesc :o mieszkalam z nic 5 lat :o ciesze sie ze to sie skonczylo. I watpie zeby Twoj zwiazek przetrwal na dluzsza mete jesli to dalej bedzie tak wyglad :) zreszta chyba nie chcesz byc jego wieczna sluzaca?

Gość milutkaxxx
teraz mam faceta 31 lat ktory sam zrobi mi pyszcze kanapki, obiad nalozy i nie czeka az ja bede mu uslugiwac . Nie uwierzysz, jaka to koncu ulga :P

Gość dziewczę z kafe
Super facet, naprawdę :D życie z takim musi być fascynujące :D

Gość ok1
no to tak ja k u mnie bylo. Zycie ucieka z takim i tyle. Nie zmienisz go. Nie ludz sie.

Gość Zenobia Frąckowiak
wow, 23 lata i taki tryb życia, imponujące. Nie, no serio. Dobrze się w tym czujesz? Ile ze sobą jesteście? Skąd wiesz, że Cie kocha? Jesteście zaręczeni?