Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uciekam !!! Mam dość.

Ktoś chętny na wspólny wyjazd do UK?

Polecane posty

Mam pomysł ze wyjade do anglii. Drugi raz. Byłam juz w tamty mroku. Ale teraz chciałabym jechac na dłuzej. Co wy na to? Moze ktos jest chętny i tez by jechał? Moze byc para,a moze byc dziewczyna lub chłopak. Mam 20 lat. Jestem dziewczyną. Tola jestem. Język znam dobrze,wiem to bo kiedy byłam tam rok temu poprostu luźno rozmawiałam tam z ludźmi w knajpie,u fryzjera czy tez poprostu z super wajzerem w pracy. Raczej miałabym sie gdzie zatrzymac,prace tez by sie dało jakos skołowac. ALE NIE CHCE ZNÓW SAMA JECHAC.. chętny ktoś? A moze ktos kto juz tam jest da mi jakies wskazówki? Pisze cąłkiem poważnie..niestety. Pozdrawiam.

heeeeloooł....jest tam ktoś? Chyba bede musiałą pojechac sama..

Gość hahahahahaahahhabhahahhahahaha
Ja bym pojechała ;) Nawet to planowałam, ale kiepsko z hajsem, mam tu studia (chociaż te wymarzone są właśnie w UK)

Gość juirfjfr
tam teraz lipa z praca w lodynie nie opyla sie jechac

Ja bym własnie nie chciała jechac do Londynu. Jak Juz to Southend . Byłam tam juz. Pracy duzo bo jest to turystyczne miasteczko. No ja wiem ze Londyn tez..ale w Londynie własnie wszyscy szukaja pracy bo duze itd. A southend jest malutkie ale urocze. Poprostu piękne a do tego pracy jak piasku na plazy. Ale sama nie chcee...

Gość pomyslimyyyyy
a kiedy planowałabys jechac?

Obojętne mi to. Bilet zamówić i w droooge :) Raczej nic mnie nie trzyma.

Mi dobrze w Polsce :) Jak nie będziesz mądrze kombinować to i w UK fortuny się nie dorobisz. Co najwyżej praca od kogoś i od pierwszego do pierwszego.

nie prosiłam o jakies głupie rady osoby która nigdy nie była i nie wie jak jest. Tak sie składa ze wiem jak tam jest i zyje sie o wiele lepiej. I moze pieniadze nie sa jedynym powodem dla którego chce wyjechac co? Chce pojechac i zyc,a nie wiecznie odkładac. Ostatnim razem byłam 3 miesiace. Niedosc ze zyłam dobrze,nie jadłam nigdy nic z tesco lub takich,czesto chodziłam do knajpek,nie załowałam sobie,to przywiozłam laptopa,dw telefony i mase ciuchów. Tak wiec nie ma zle.

Gość ja bardzo chętnie...
Cześć. Też mam 20 lat, jestem dziewczyną i również nic mnie nie trzyma w Polsce. Chciałabym wyjechać a nie mam z kim - to tak na wstępie:P A resztę napiszę później , bo teraz nie mam za bardzo czasu. ;)🖐️

Gość Hie hie pewnie Tolka
z blog 27 nie zrobiła kariery w Stanach i teraz chce jechac na zmywak do UK:classic_cool:🖐️

Gość Radaaaaaa
Ja mam 21 lat i również chciałabym wyjechać do UK na dłuższy okres czasu i również szukam chętnej ale wyjazd planowałabym dopiero za 3 miesiące. Autorko czy masz już jakieś oferty pracy na oku?

Jak znasz dobrze jezyk ;) skolujesz sobie prace i z tego co piszesz wynika ze jestes cool ;) to po co Ci ktokolwiek???

Nie chce byc sama :( I nie odbierajcie tego tak.Moze niepotrzebnie tak wyskoczyłam. Przepraszam. Ale chyba nikt nie lubi samotnosci.. Jakby ktos był chętny to dam maila 19princessa19@googlemail.com bez przerwy w googlemail. Zawsze na kafe wyzkakuje z przerwą. Mam juz prace na oku,albo hotel albo praca w fabryce opakowan kosmetyków.