Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kourtneyhors

POMOCY!!! ;(((

Polecane posty

Gość Kourtneyhors

Witam wszystkich ;) Od jakiegoś roku przyjaźnię się z Adamem, który jest w moim wieku - 19 lat. Nigdy nie robił mi nadziei na coś więcej, zresztą ustaliliśmy między sobą, że nie chcemy się angażować. Sytuacja zmieniła się jakiś miesiąc temu, kiedy poznałam Michała. Michał jest starszy ode mnie o kilka lat i ewidentnie widać że zależy mu na mnie. Prawi komplementy, zaprasza na kolacje, do kina itp. Kiedyś opowiedziałam Adamowi o Michale, i nagle zmienił się nie do poznania. Ciągle gdzieś mnie zaprasza, komplementy itd. Chyba z zazdrości zaczeło mu na mnie też zależeć. A ja nie wiem co mam zrobić, nie chcę ciągnąć dwóch srok za ogon, ale też chce być fair do oby dwóch chłopaków. Poradźcie mi co mam zrobić, bo ja tu wariuje. ;/

Gość Kourtneyhors
;(

Gość A K I M A
Który lepiej seksi_tego wybierz.

Gość Justyna9999
ja pierdziele czy wy wszyscy myślicie tylko o seksie?? ludzie ogarnijcie się. Szczerze nie mam pojęcia co masz zrobić może porozmawiaj szczerze z adamem i powiedz mu czego oczekujesz

Gość Kourtneyhors
też się nad tym zastanawiam.. : ) ale im dłużej nad tym wszystkim myśle, to tym większą pustke mam w głowie... Z Adamem znam się o wiele więcej czasu, jednak wiem, że gdybyśmy kiedykolwiek byli razem to nasz związek nie miałby przyszłości m.in, dlatego, że pochodzimy z całkiem innych sfer, ale też wiem jaki on jest... A Michał.. no właśnie.. nie znam go zbyt długo...

Gość Kourtneyhors
;/

Gość pumba203
moze poprostu zapytaj Adama co sie zmieniło w jego uczuciach od momentu gdy pojawił sie Michał.Uważam ze trzeba dać szanse znajomości z Michałem zeby pozniej nie załować-niech sie powoli rozwija,a Adam moze poprostu czuje ze traci najlepsza przyjaciolke?

Gość Kourtneyhors
pumba203 uważam, że masz dużo racji, Adam chyba się przestraszył, jednak wcześniej mógł już coś do mnie czuć, a teraz poczuł się zagrożony.. Cudowna Wenus - nie odpowiem Ci na to pytanie, ponieważ do każdego z chłopaków coś mnie ciągnie..: Z Adamem już się znamy trochę długo i naprawdę szkoda niszczyć tą przyjaźń A Michała znam krótko, ale chciałabym poznać go jeszcze lepiej, dać szansę w rozwoju naszej znajomości Dlatego wybór jest taki trudny. Zależy mi na oby dwóch chłopakach, ale wiem że musze postawić przynajmniej z jednym z nich na przyjaźń

Gość Kourtneyhors
pumba203 uważam, że masz dużo racji, Adam chyba się przestraszył, jednak wcześniej mógł już coś do mnie czuć, a teraz poczuł się zagrożony.. Cudowna Wenus - nie odpowiem Ci na to pytanie, ponieważ do każdego z chłopaków coś mnie ciągnie..: Z Adamem już się znamy trochę długo i naprawdę szkoda niszczyć tą przyjaźń A Michała znam krótko, ale chciałabym poznać go jeszcze lepiej, dać szansę w rozwoju naszej znajomości Dlatego wybór jest taki trudny. Zależy mi na oby dwóch chłopakach, ale wiem że musze postawić przynajmniej z jednym z nich na przyjaźń

Gość Kourtneyhors
.