Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena87

opóźniająca się @ dlaczego?

Polecane posty

Gość Milena87

Witam. Więc tak. Kochałam się z moim narzeczonym na początku moich dni płodnych... Mieliśmy stosunek przerywany i nie spuścił się we mnie. Dokładnie to było 18lipca, a ostatnią miesiączkę miałam 8 lipca. Według kalendarzyka okres powinnam dostać wczoraj, a jego nie mam (zawsze sobie daję w sumie 2 plus). W ogóle to mam niestety Zespół drażliwego jelita w tym momencie i wiem, że to zaburza miesiączkę. Mam takie lekkie bóle brzucha, przypominające te w czasie okresu,ale one w ogóle nie są dokuczliwe. śluzu mam bardzo niewiele prawie nic, a tak mam w sumie przed okresem. Ale jednak go nie ma chwilowo. Przy okazji bardzo się stresuje tym brakiem @ i jeszcze jutro jedziemy na wczasy, a ja nic nie zorbiłam i to też może coś jakoś wpływa. Bo w ogóle to i do alkoholu wstrętu nie czuję, a i kawa pięknie pachnie dla mnie ;). Jutro będę przed wyjazdem robić test. Jak myślicie na co mam się nastawić?

Gość Milena87
A i jeszcze powiem, że jeden napój trochę zmienił dla mnie smak... ale to tylko ten jeden, który piłam w sumie codziennieee

Gość nowywmiescie
nastaw się na inną antykoncepcję ... będzie zdrowiej dla Ciebie i twojego narzeczonego ... tym razem pewnie się uda (wyjazd, kicha, stres to pewnie teraz powód), co nie znaczy, że następnym razem nie trafisz

Gość Milena87
A i jeszcze powiem, że moja piczka jest teraz wilgotna i cieplutka.

Gość Milena87
Ten jeden smak, który się zmienił to oczywiście sperma mojego narzeczonego. No ale sądzę, isz to może dlatego, że ostatnio ostro popija alkochol bo się stresuje nadchodzącym ślubem.

Gość Milena87
te dwa wyżej to się ktoś podszył pode mnie -.-' a co do tego smaku to teraz kupiłam i smkauje normalnie o dziwo... wiec juz sama nie wiem ale dzieki za pomoc