Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belssa

kobieta może mieć każdego faceta

Polecane posty

Gość belssa

co o tym sądzicie?

Gość entkastudentka
nie każdego, nie tego, który świata nie widiz poza swoją ukochaną, taki jest nieosiągalny i bardzo dobrze v;)

kobieta może mieć każdego faceta" zazwyczaj jest tak że ona tak myśli jak sie póżniej okazuje owy koleś miał tyle wspólnego z facetem co niejaka Frytka z aktorstwem :P no ale"myśl" że może mieć każdego była ...

Gość prawie każdego
wolnego z wyłączeniem gejów o ile jest bardzo seksowna i chce się tym seksem dzielic

Gość belssa
ale są kobiety,który omotają kazdego,mam taką koleżankę ona to potrafi ich przyciągnąć jest usmiechnieta,miła,i bardzo ich zachwala i komplementuje,obserwując to z boku twierdzę,że każdy jest wpatrzony w nią jak obrazek

belssa przyznaj sie o co ci chodzi? odbiła ci faceta? facet ci sie podoba a on jej sie przyglada ? nie owijaj :P

Gość belssa
a więc przyznaję niezłe z niej ziołko,ma już 4 partnera i każdego ona zostawiła dla innego,choć jako koleżanka z pracy jest ok ,to się dziwie co w niej widzą

Gość belssa
regers nie odbiła tylko jesteśmy różne obie atrakcyjne z tym ,że ona jest łatwa a ja nie i to ta różnica ja mam kłopot ze znalezieniem faceta a ona ma ich na peczki nie jestem zazdrosna jak powiedziałam jako kolezanka w pracy ok tylko zastanawia mnie ten fakt

,to się dziwie co w niej widzą' co w niej widzą ? no cóż niektórych myśl że kobieta jest nimfomanką nieźle kręci ;)

tylko zastanawia mnie ten fakt" ale nad czym sie tu zastanawiać ? kreci cie takie zdobywanie na ilośc a nie na jakość ? zazdroscisz jej ?

Gość belssa
sama mi kiedys powiedziała,kazdego mozna sobie owinac koło palca coż chyba trzeba miec ten dar :D

Gość belssa
nie zazdroszczę ! po prostu jestem inna,jest mi z tym dobrze i wiem,że poznam kogoś wyjatkowego obserwuje jej zachowanie i facetów w pracy jak i klientów :D

po prostu jestem inna,jest mi z tym dobrze i wiem,że poznam kogoś wyjatkowego" i tego sie trzymaj :D Amen

Gość Specjaliści tematyczni
Regres Ty do jakiejś roboty chodzisz czy tylko tak od rana do wieczora zyciowych porad udzielasz?

no w pracy jestem od 7 do 15 .... ale teraz mam akurat urlop 2 tygodnie :) Jadę jutro do Łeby to mnie nie bedzie tydzień , odpoczniecie :P

Gość xscdrgt6uyj7
kobieta może mieć każdego faceta 14:23 belssa co o tym sądzicie?----------------------- ------------- [zgłoś do usunięcia] Jestem Happy:) kalinka_to_ja@tlen.pl'; Myśle, ze nie każdego Geja do wyra nie zaciągniesz -------------------------------------------- [zgłoś do usunięcia] Vilken Mnie nie ----------------------no juz Jestem Happy napisala, ze poza gejami

Gość belssa
a więc udanego urlopu :) może ktoś sie wypowie ? dlaczego wybieracie te puste łatwe dziewczny?

dzięki :) dlaczego wybieracie te puste łatwe dziewczny? " kto wybiera ? gdzie wybiera?

Gość belssa
jak to kto faceci idą przeciez na łatwizne ! po co sie wysilac starac ,takie jest podejscie dzisiejsze brum zwawsze ona jest flegmatyczna uwiezysz?