Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duśka 1985

pomocy!!!!

Polecane posty

Witam drogie panie otóż mój problem polega tym iż jestem z moim patnerem 2,5 roku obecnie od roku mieszkamy razem ale z teściami :( Jesteśmy grana parą potrafimy się razem dobrze bawić śmać z tych samych rzeczy wogóle było by idealnie gdyby nie teściowa. e wszystko sie wtrąca wszystko jej przeszkadza nigdzie nie możemy jechac bo jest 1000 pytań gdzie do kąd a po co a kiedy wrucicie a czemu tak długo itd. mój partner ma 29 lat a ja 25 chciał by już żebyśmy mieli dzidziusia ja też bym już chciała ale tylko wtedy gdybyśmy poszli na swoje bo wiem że z tesciami pod jednym dachem nie da się życ we wszystko by mi sie wtracała nie tak przewijasz nie tak karmisz nie tak kąpiesz i wogóle ;(. tyle że mój partner wogóle nie chce słyszec o wyprowadzce zawsze pada pytanie a gdzie jak mu odpowiadam że gdzie kolwiek to on a po co wydawać pieniądze i płacić komus obcemu co raz częściej zaczynamy sie przez teściową klucić wchodzi nam do pokoju bez pukania mówi nam kiedy mamy jeść obiad kiedy kolacje mimo że np. nie jesteśmy głodni jeżeli nie pujdziemy obraża sie na cały świat. A jak ona strzeli focha moj facet mało jej w dupe nie wejdzie żeby ty;lko nie kłucić sie z mamusia nie potrafi powiedzieć jej kobieto czego ty szukasz w naszym pokoju np o23 w nocy dziewczyny poradź cie co robić bo moje gadanie do niej czy do niego nie dociera.

Gość Specjaliści tematyczni
Masz 25 lat i piszesz "wrucicie". Wróć do szkoły. Nie ma sęsu się dłużej z nimi kłucić :)

Gość olaboga tutaj biją
na początek zainwestuj w słownik ortograficzny!!! wogóle -> w ogóle do kąd -> dokąd wrucicie -> wrócicie gdzie kolwiek -> gdziekolwiek kłucicić -> kłócić pujdziemy -> pójdziemy wstyd!!! nie chwal się, że ma 25 lat. szlag mnie trafia, że takie osoby ja TY mają być przyszłością tego narodu. Wróć do szkoły, a potem to pomyślimy :)

Gość Specjaliści tematyczni
Nie ma sęsu :)