Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZalamanaMAgda

Jak dogadac sie z mama:(

Polecane posty

Gość ZalamanaMAgda

czesc. mam 18 lat (wiem ze to nie powod do tego ze moge wszystko) ale chodzi mi tu o to ze nie moge sie dogadac z mama a mianowicie to ona mi na nic nie poznwala, znaczy pozwala ale do czasu bo poiwedzmy zapytam czy moge isc na grilla do kumpeli ok karze mi ale jak wracam nastepnego dnia bo wie ze bede u niej spac to od razu leca takie teksty " chodzisz jak ta kurw*a ladacznica, co picz*ka juz swedzi i szukasz chlopaka, ze jestem dziwka, szmata i ostatnia kur**wa bo sobie poszlam) tylko ze dzien wczesniej mi kazala, mam chlopaka jestem z nim 1,5 roku i jesli on zapyta czy moge z nim jechac gdzies powiedzmy na weekend to mowi ze sie zastanowi a jak on tylko wychodzi juz na mnie jedzie ze nigdzie nie pojade, juz nie wiem co mam robic bo nigdy jej powodu do braku zaufania nie dalam, nigdy nie wrocilam z imprezy pijana, co mi karze to robie, zna wszystkich moiwch znajomych i wgl. moze stwierdzicie ze przesadzam ale taka prawda ze juz zniesc nie moge tych jej wrzutow bo chyba nie wypada zeby matka wyzywala corke od szmaty;(

Gość Justyna9999
wiesz najpierw to twoja mama powinna pomyśleć co robi bo to ona cię urodziła i wychowała jest twoją matką do cholery więc niech zastanowi się co mówi bo równie dobrze ty możesz powiedzieć jej jaka matka taka córka(nie chce tu obrażać twojej matki) ale powinna pomyśleć trochę

Gość A K I M A
Nieżle pogięta ta Twoja matka.A dlaczego pozwolisz na takie wyzwiska?????

Gość Justyna9999
Skoro oczekuje szacunku od ciebie to niech sama cię szanuje

Gość ZalamanaMAgda
nie mam w nawyku pojezdzania starszym bo ja mam tak ze "starszych sie szanuje" a zwlaszcza rodzicow ktorych ma sie tylko jednych i to im sie wiele zawdziecza... no ale ile mozna czego takie sluchac, i zeby jeszczemiala do tego powod...'/ zawsze jak jestem u mojego chlopaka i popatrze jak on zyje z rodzicami jacy oni sa wyluzowani i wogle dla niego to az zal mi do domu wraca bo zaraz bedzie " i gdzie ty kur'wa znowu bylas" a dobrze wiedziala gdzie jestem..,. wszystkim kolezankom rodzice pozwlaja wyjechac na wczasy z chlopakiem aja nawet nie mysleo tym bo strach pomyslec jaka by byla reakacja matki;/

Gość Justyna9999
masz 18 lat . zwyczajnie sie wyprowadz

Gość Agabag
Mi się wydaje ,że twoja mama zgrywa fajna przed znajomymi i chłopakiem , a gdy nikt nie słyszy to jest sobą! Odpowiedz jej ze się nie kurwisz bo masz chlopaka i ze nie wierz dlaczego tak sie do ciebie zwraca

Gość ZalamanaMAgda
juz jej nie raz mowilam ze sie nie szmace no ale gdzie tam ona ma juz swoje historie ulozone, jeszcze ma ciotke ktora mieszka dwa domy dalej i matka zawsze jej naopowiada na mnie a tamta mowi ze jakbym byla jej to ona by mi kly wybila to jak matka wraca jest jeszcze gorzej bo tamta ja podburzy, wogole nie wiem co ciotke interesuja nasze sprawy wydaje mi sie ze powinna zajac sie soba i swoja rodzina

Gość ZalamanaMAgda
;(:(:(