Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jasminka7926

zagnieżdżanie się zarodka,a ostry ból w prawym boku?

Polecane posty

4 dni po stosunku miałam ostry bol w prawym bokua nocy .Bol był ostry i mocny.Czy moze to być zwiazane z zagniezdzadzeniem sie zarodka?

Gość nic takiego
nie jestem pewna , ale watpie

Gość lblblblblb
❤️

4 dni to zbyt wcześniej na zagnieżdżenie. Minimum potrzeba 5 dni od spotkania się plemnika z komórką, a to następuje też po jakimś czasie od stosunku. Poza tym zagnieżdżenie raczej nie daje objawów oprócz ewentualnego plamienia, a już na pewno nie w jajniku. Komórka zagnieżdża się w macicy mógł to być ból owulacyjny przy opóźnionej owu lub inny problem np. wyrostek

a zagnieżdżenie może nastąpić między 5 a 14 dniem, u większości kobiet jest to 8-10 dzień

Gość antypatologia
Ja 9 dni po stosunku mialam ostry bol w lewym jajniku (taki podobny do tego, ktory czulam podczas jajeczkowania). Trwal przez ponad godzine i byl na tyle silny, ze chodzilam zgieta wpol. W polskim internecie nie znalazlam zadnych informacji, ze tak akurat wyglada bol zwiazany z zagniezdzeniem (zadna z dziewczynm nie miala podobnych objawow), natomiast znalazlam kilka osob opisujacych podobny bol na forach amerykanskich. Nie wiem, czy 4 dni to dobry, czy za maly odsteop miedzy stosunkiem, a zagniezdzeniem, ja spokojnie zrobilam test dzien po terminie okresu i tym sie upewnilam.

Gość sedfggg
to nie zarodek to dziecko i krzyczy stara

Gość bellusia
ja miałam tak samo, a akurat byliśmy na nartach i mnie taki ostry ból chwycił, myślałam, że to brak kondycji, za miesiąc, jak nie dotałam okresu okazało się, że to dzidziuś lokował sobie miejsce

Gość bellusia
to był 4 czy 5 dzień nie pamiętam już dokładnie

Gość JEŹDZIEC MIEDZIANY
Mnie też tak kłuło i okazało się, że mam torbiela, na tyle zaawansowanego, że jeszcze trochę i by pękł i płyn z niego zalał mi macicę. Ten ból stąd był.