Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo ale to bardzo dziwne

Mialam bardzo dziwne uczucie wczoraj!!!! Co to moglo byc?

Polecane posty

Jak zyje juz 28 lat, to nigdy w zyciu czegos takiego nie przezylam. Bylam wczoraj na imprezie ze znajoma i przyjechal po nas jej facet. Do domu mialysmy okolo 20 min drogi samochodem. Czulam sie swietnie, pilam tylko sok bo biore antybiotyki, mialam ochote jeszcze gdzies pojechac. jak tylko wsiadlam do samochodu jej faceta, poczulam zimno, chamstwo od tego faceta. Byl bardzo nieprzyjemny. Nawet do mojej kolezanki odzywal sie polslowkami. Jestem w szoku, ze ona z nim jest. Zrobil na mnie tak nieprzyjemne wrazenie, ze zrobilo mi sie niedobrze w samochodzie, ledwo co dojechalam zywcem do domu. Kiedy dotarlam do mieszkania, szybko polozylam sie na lozku i ciezko oddychalam, bylo mi niesamowicie niedobrze, slabo. Po 20 min uspokoilam sie, przeszlo mi i jeszcze ogladalam TV. Jestem pewna ze to przez tego faceta. Juz jak wsiadalam do tego auta czulam sie dziwnie, kazde jego mrukniecie w strone mojej kolezanki powodowalo coraz gorsze moje samopoczucie. Nigdy tak nieprzyjemnego czlowieka w zyciu nie widzialam. Nawet sie do mnie nie odezwal slowem, strasznie zimny z wygladu....

myślicie, że to może dlatego, żę jak zatrzymał sie na stacji, aby zatankować jego dziewczyna wyszła do toalety, a on mi wsadził całą rękę w moją ciasną i wilgotną pochwę ?

podszyw

pójdę zrobić sobie pierogów

bo to był człowiek, który żywi się energią ludzką ... w takim towarzystwie człowiek traci siły i kiepsko się momentalnie czuje .... :)

Gość masz kwiatka
🌼

Gość xyzabcdef
wampir energetyczny i tyle :)

Gość Malina****8
Cos jak przez mgle przypomina mi sie ,ze kiedys czytalam gdzies o takim zjawisku...ale nic na ten temat nie powiem bo nie pamietam ale wiem,ze cos takiego,takie uczucie w reakcji na czyjas osobe moze sie zdarzyc

a czy zjadłby, gdybym mu zrobiła pierogi?