Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubrania po ciąży

dziewczyny co robicie z ubraniami po ciąży...

Polecane posty

Gość ubrania po ciąży

jesli przed ciaza wazylyscie np 50 kg a po ciazy zostalo pare kg i nie miescicie sie w spodnie, i bluzki sa za ciasne . kupujecie nowa garderobe a ta wyrzucacie czy jak?

ja czesc sprzedalam na allegro, czesc oddalam do pck a czesc schowalam, potem sie przydala :)

Gość kupujemy
kupiłam pare nowych ciuchów, a te czekały, aż wróciłam do dawnej formy (zajęło mi to ok 5 msc)

Gość mi sa potrzebneee
robimy kolejnego dzidziusa i tak aż do mojego przekwitnienia bo szkoda ciuchów

Niektóre ciuchy ciązowe po porodzie ubierałam bo nie mieściłam się w swoje sprzed ciązy.Potem schowałam do szafy.Miałam problem z kupnem ciuchów,więc większość szyłam.W planach myślimy o drugim dziecko wiec się przydadzą.

Gość Hagneta
W ciążowych tuniczkach przechodziłam to lato i chodze nadal. Zresztą typowo ciążowe miałam tylko 3 pary spodni i 2 spódnice. Schowałam je i czekam,aż ktoś w rodzinie zaciazy, po co mają lezeć i tak potem - w razie potrzeby, wrócą do mnie. Po ciąży zostało mi troche kg i kupiłam kilka podstawowych rzeczy, by czuć się komfortowo. Reszta czeka na "chudsze" czasy.

Gość Mamiiii
ja typowe ciazowe to mam tylko spodnie kilka par a reszte bluzki moge nosic po ciazy. teraz jestem w ciazy wiec mam spodnie z 1 ciazy a co z nimi zrobie to nie mam pojecia schowam i zobaczymy czy sie zdecydujemy na 3 czy sprzedam lub komus dam

Gość tanta
a ja nie mam z tym problemu. Ciuchy ciążowe kupowałam w Happy Mum, a tam mają takie fajne patenty, że każde ubrania rośnie z tobą, a potem wraca do normalnego rozmiaru dzięki odpowiednim regulacjom. Dziś - prawie pół roku po porodzie, nadal chodzę w ubraniach z czasów ciąży mimo, że ważę o 15 kilo mniej ;)

Gość matka polka.......
ciążowych ciuchów mialam mało, bo chodziłam w normalnych, rozciągliwych sukienkach najcześciej. a poki co spodnie i spodnice ciążowe leżą w szafie bo kiedyś planuje drugie. a pewnie potem wyrzucę albo dam do caritasu.

wszystko schowalam do szafy bo planuje 2 dzidziusia :) duzo tego nie mam bo czesto chodzilam w getrach i tunikach :)

Getry i tuniki czasem noszę , getry na teraz lubię bo są ocieplane. A spodnie ciążowe schowałam bo planujemy kiedyś drugie.